+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Iroda

Elhelyezkedés
VI. kerület
Alapterület
102 m2
Irányár
85.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
293807

Leírás

Eladásra kínálok a 6. kerület, Terézváros részén, a SONNENBERG-ház alagsorában, egy 2017-ben teljesen felújított, 102 nm-es iroda helyiséget!!!

A SONNENBERG-házról:
Sonnenberg Imre kereskedő 1904-ben bízta meg Kőrössy Albert Kálmánt kétemeletes bérpalotájának megtervezésével. Egy fennmaradt újságcikk tudósít az épület kivitelezőiről. Innen tudhatjuk, hogy Kressalek Béla végezte az asztalosmunkákat, Wellisch Mór az ácsmunkát, az ablaküvegeket a kivételes tehetségű Róth Miksa tervezte, a lakatosmunkát pedig Hochmann József végezte, aki több Kőrössy által tervezett bérház kapuját készítette. Az oszlopok által közrefogott bejárati kapu felett kosárívbe rendezett kőkeretben rózsalugas rajzolódik ki, melynek két oldalán egy-egy homokkőből készült, lenge ruhás női alak látható, akik a kor szimbolista festményeire emlékeztetnek. A ház jelenleg is a belváros egyik ékköve.

Az iroda helyiség 2017-ben került felújításra, méretét tekintve 102 nm-es, illetve tartozik még hozzá egy zárható a folyosóról nyíló 9 nm-es mosdó helyiség is.

Elrendezését tekintve: Előtér(konyhával), háztartási helyiség, 2 külön irodaként funkcionáló helyiség, 1 üveg fallal és ajtóval leválasztott váró, Wc.

A felújítás során a teljes gépészet felújításra került, víz, villany, gáz hálózatát újra cserélték. minden közmű saját, külön mérőóráról üzemel. A fűtésért és a melegvíz ellátásért egy 24 Kw-os Ariston kombi Gáz-cirkó felel. Komfortérzetünket szolgálja 3 db az irodahelyiségekben felszerelt GREE inveteres hűtő-fűtő Klíma is. Az előtérben kialakításra került egy teljes gépészettel felszerelt konyha rész is, amely egy elhúzható paraván segítségével eltakarható, ezáltal az iroda exkluzív megjelenését nem befolyásolja. A felújítást végző cég gondosan ügyelt minden apró részletre.
Irodahelyiségünk nem a főbejáraton közelíthető meg, hanem egy a főbejárat mellet található távirányítással is nyitható vaskapun. Az irodában hagyott értéktárgyak védelméről riasztórendszer gondoskodik.

Közös költség: 33.246 Ft

Ha meglátta ezen irodában rejlő lehetőséget keressen bizalommal, akár hétvégén is!

IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok