+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XIX. kerület, Kispest, Attila utca
Alapterület
32 m2
Irányár
37.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
292308

Leírás

Eladásra kínálok a 19. kerület, Attila utcában egy teljesen felújított, 32 nm-es, kertkapcsolatos, földszinti lakást!!!

Az ingatlan egy 4 lakásos földszintes sorház 3. lakása. A lakások egy közös bejáraton megközelíthetőek, saját telekterülettel rendelkeznek. A szóban forgó lakás előtti elkerített, a felújítás során szintén újonnan térkövezett telekrész a lakás tartozéka.

Belmagasság: 3.2 m

Elhelyezkedését tekintve kiváló helyen van az Üllői út pár perc sétára található, ahonnan a tömegközlekedéssel könnyedén eljuthatunk pl. a Határ útra, így a belváros is könnyen megközelíthető.
Személyautóval a parkolás közterületen lehetséges, ingyenesen.

A lakás teljes felújításon esett át, víz, villany, gáz vezetékek teljesen újra lettek cserélve. Burkolatait tekintve a fürdőszoba kivételével vízálló laminált parketta, a fürdőszoba hidegburkolattal burkolt. A fűtést és a melegvizet egy 24 Kw-os, Immergas kombi-cirkó szolgáltatja radiátorral. Nyílászáróit műanyagra cserélték és 5 cm vastag homlokzati szigetelést kapott az udvar felőli oldalon. A felújításnál kizárólag minőségi anyagokat használtak fel.

Kiváló elhelyezkedése révén kiváló választás: egyedülállók, fiatal párok, idős házaspárok vagy befektetők számára egyaránt.

Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, iskola, óvoda, bölcsőde, könyvtár, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek. A lakás rövid költözési határidővel birtokba vehető.

IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok