+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XVIII. kerület, Kossuth Ferenc-telep
Alapterület
60 m2
Irányár
68.600.000 Ft
Hirdetés azonosító
292793

Leírás

XVIII. Kerület Kossuth Ferenc-telep részén kínálok eladásra egy nettó 60 nm-es, 1070 nm-es telken elhelyezkedő, jelenleg is lakott, összközműves, jó állapotú, önálló családi házat.
Az ingatlan kiváló befektetés építési vállalkozók részére is ugyanis a telek 1070 nm-es mérete lehetővé teszi a 347 nm-es beépíthetőséggel a kádár kockán felül egy ikerház megépítését. A rajta lévő épület felújítás után szintén könnyedén értékesíthető. Nagyon fontos még megemlíteni, hogy a telek hátsó része a rajta lévő ingatlan mindkét oldaláról megközelíthető.
Az épület 1970-es években masszív kiemelt alapra, téglából épült, betongerendás födémmel, salak tető szigeteléssel.
Az ingatlan szerkezeti adottságai lehetővé teszik még egy szint ráépítését. Tetőszerkezete jó, kerámia cseréppel fedett. Nyílászárók műanyagra cserélve lettek és 8 cm-es homlokzati szigetelést kapott.
Mivel az ilyen Kádár kocka házak igen jól alakíthatók, belső elrendezés tekintetében, többféle képpen is alakíthatóak a helyiségek.
Az ház udvarán helyet kapott még egy 35 nm-es összkomfortos részben tégla, részben könnyűszerkezetes külön lakrész és egy 31 nm-es könnyűszerkezetes két autónak is fedett helyet biztosító garázs is.
A fűtést a pincében elhelyezett vegyes tüzelésű kazán látja el, amely egy gázégőfej segítségével a vezetékes gázról is üzemeltethető. A melegvíz ellátásról a fürdőszobában felszerelt villanybojler gondoskodik.
Minden kiszolgáló egység elérhető: Iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár, bkv járatok.
IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL,
ÉS AZ ÚJ CSOK FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!

Kapcsolati adatok

Kisari Gergely

Kisari Gergely

Értékesítő

+36-20-530 5765

kisarigergely@fodoringatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok