+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Üzlethelyiség

Elhelyezkedés
XVIII. kerület, Szemeretelep
Alapterület
413 m2
Irányár
259.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
296795

Leírás

KIVÁLÓ BEFEKTETÉS
XVIII. kerület Szemere-telepen, forgalmas központi részen kínálok eladásra egy telken egy 286 nm-es 2 szintes + pinceszinttel, jelenleg több üzlethelységgel ellátott önálló épületet illetve egy 127 nm-es, 2 szintes nappali+étkezős-konyha+3 szobás, dupla fürdőszobával, társalgó helységgel gyönyörű állapotban lévő önállónak mondható családi házat.
Az 574 nm-es telken 2 db különálló családi ház került megépítésre, az utcafront felőli épület (Üzlethelység) 2004-ben épült 30-as ytong téglából szintenként 92nm. Nyílászárói műanyagból készültek, redőnnyel felszereltek. Az épület riasztóval ellátott. 2022-ben homlokzat, ereszdeszkák színezése, megtörtént. Az emeleti szintet most újítják fel a felújítás a vételár részét képezi, ahogy a beépített bútorok és a finn szauna is. Jelenleg üzlethelységként funkcionál, minden szint elszeparálva ezáltal több üzleti tevékenység is kialakítható, ami a mai napig is működik, kozmetika, szépség ápolás, körmös, kutyakozmetika, masszás, de akár konditerem , szolárium, orvosi, ügyvédi vagy könyvelő iroda, sok egyéb tevékenység végezhető. Szintenként almérők vannak beszerelve. Kiváló elhelyezkedése révén kiváló befektetés, hamar megtérül a kifizetett vételár. A hátsó eladó házat semmiben nem befolyásolja. Jogilag teljesen rendezett, Ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztással is el lehet választani és a hátsó épületet akár értékesíteni külön is lehet. Mindkét ingatlanhoz külön mérőóra tartozik. Az utcafronti üzlethelység 3 db inverteres hűtő-fűtő klímával növeli komfortérzetünket. Az Üzlethelység fűtése gázkazánnal, melegvíz ellátása villanybojlerrel megoldott.
Az udvar felőli családi ház hozzá tartozó telekterület 328 nm. Az épület 1960-as években épült, válaszfalai 10 cm Ytong téglával elválasztottak. 2011-ben teljes felújítás vette kezdetét tégláig visszaverték a házat, utólagos szigetelés injektálás, teljes gépészet, elektromos hálózat, szaniterek, burkolatok, beltéri ajtók cseréje megtörtént. 2018-ban új koszorú illetve a tetőtér beépítése is megtörtént. Az épület karbantartott, felújított állapotban várja új tulajdonosát. Gépjárművel telken belül, fedett gépkocsibeálló áll a rendelkezésre, kerítéssel a telkek leválasztásra kerültek. A telek hátsó felében továbbá egy kis 12 nm-es fatároló kapott helyet.
A ház fűtéséről és melegvíz ellátásáról turbós gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadókkal. Az épület nyílászárói barnaszínű műanyagból készültek, thermo üveggel, redőnyökkel, tetőtérben fa nyílászárók lettek beépítve. Bár a környék híres a közbiztonságról az épület riasztóval felszerelt.
A gépesített szagelszívóval ellátott minőségi konyhabútor illetve a beépített bútorok az ár részét képezik.
Telekre való bejutás szintén távirányítóval vezérelhető elektromos kapuval működik.
Az ingatlan Per és Tehermentes rövid költözési határidővel birtokba vehető!
A környék infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység és tömegközlekedés pár perc sétára megtalálható.
IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok