+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Délegyháza - Eladó Ház

Alapterület
92 m2
Irányár
62.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
274055

Leírás

Délegyházán csendes mellékutcában, új építésű házak szomszédságában kínálok eladásra egy 92,5 nm-es utcafront felöli amerikai-konyhás nappali + 3 hálószobás önállónak mondható családi házat.
Az ingatlan 2019-ben épült thermo blokkos építési technológiával a jövő kor elvárásainak megfelelően. Fafödémes, a padlástér egy része pakolásra, tárolásra alkalmas. Az épület fűtéséről elektromos kazán gondoskodik, padlófűtéssel. Melegvíz ellátásáról Ariston bojler gondoskodik. Minden helység külön termosztáttal vezérelhető. Nyílászárói műanyagból készültek, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. Az ingatlan társasházi albetéttel rendelkezik, teljesen elszeparált 304 nm-es telken helyezkedik el. Semmilyen közös terület, fal nincsen ami az életteret befolyásolná. Minden külön mérőórával felszerelt. A ház elrendezését tekintve kiváló, 3 külön nyíló hálószobája révén nagyobb családok számára is kiváló választás. Nem eladásra készült ingatlanok egyike, minőségi burkolatok, beltéri ajtók, szaniterek, a magas felszereltségű gépekkel felszerelt konyhabútor illetve a beépített bútorok az ár részét képezik. A ház egyik ékköve a 24 nm-es terasz ami téliesítve lett, tehát a hideg téli hónapokban az fagyérzékeny növények tárolására is kiváló választás.
A parkosított 304 nm telken belül található egy 21 nm-es könnyűszerkezetes, gondozásmentes tároló, ami akár garázsként is használható. Az ingatlan per és tehermentes, viszonylag gyors költözési határidővel birtokba vehető.
Keressen bizalommal, legyen öné az álom otthon.
IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT


Kapcsolati adatok

Fodor Zsolt

Fodor Zsolt

Referens

+36-20-355 6000

info@fodoringatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok