+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Gyál - Eladó Ház

Alapterület
200 m2
Irányár
83.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
297756

Gyál, 5 szobás, 2 szintes

Leírás

Eladásra kínálok Gyál aszfaltozott csendes mellékutcájában, egy körbe járható, belső két szintes, részben alápincézett, 199 négyzetméteres, nappali + 5 szobás, önálló családi házat.

Az 1983-ban masszív alapokra épült téglaház korának megfelelő állapotban van, a tulajdonosok odafigyeltek az ingatlanra, igyekeztek élhető és esztétikailag szép tereket létrehozni.
2016-ban a terasz egy részét beépítették, így nyerve egy tágas és kényelmes konyhát. 2023-ban új riasztó került beépítésre. A fűtésről és a meleg víz ellátásról Junkers kombi cirkó gondoskodik, radiátoros hőleadással.

Elrendezése: az alsó szintre a 15 négyzetméteres fedett teraszról jutunk be, itt egy előszoba/közlekedőből nyílik az összes többi helyiség, a 16 négyzetméteres étkező-nappali, a 13 négyzetméteres konyha, a fürdőszoba zuhanyzóval, káddal, és wc-vel, valamint két nagy szoba 18 illetve 20,5 négyzetméteresek.
A közlekedőből lépcsőn érjük el a beépített tetőteret, ahol egy nagyobb közlekedő kapott helyet, valamint 3 szoba, egy tároló és egy fürdőszoba wc-vel és zuhanyzóval. A közlekedőből nyílik az erkély, ami a kertre néz.

Az ingatlan részben alápincézett, körülbelül 50 négyzetméternyi területen, itt található egy jelenleg nem használt vegyes tüzelésű kazán.
A telek mérete 546 négyzetméter, aminek a jelentős része a családi ház mögött helyezkedik el, itt található a fúrt kút.

A környék infrastruktúrája jó, minden kiszolgáló egység megtalálható a közelben, mégis csendes, családi házas környéken helyezkedik el az ingatlan. A közlekedése is kiváló, tömegközlekedéssel és gépjárművel is könnyedén juthatunk el a főbb csomópontokhoz.

Keressen bizalommal a hét bármely napján, ha felkeltette az érdeklődését, illetve további kérdések esetén.

Az ingatlan irányára: 83 millió forint.
Az ingatlan per-, és tehermentes, 1/1-es tulajdoni viszonyban van. Azonnal költözhető.
IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Bajzák Gergely

Bajzák Gergely

Értékesítő

+36-30-308 7480

bajzakgergely@fodoringatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok