+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Szigetszentmiklós - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Komp utca
Alapterület
65 m2
Irányár
55.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
270756

Leírás

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ PRÉMIUM KATEGÓRIÁS LAKÁSOKAT KÍNÁLOK ELADÁSRA SZIGETSZENTMIKLÓSON, TÁVOL A VÁROS ZAJÁTOL!!!

Szigetszentmiklós szívében csendes mellékutcában kínálok eladásra egy teljesen zárt lakóparkban, magas exkluzív műszaki és esztétikai tartalommal és megújuló energiaforrással rendelkező új építésű lakásokat. A lakások mérete 48 nm és 85 nm között mozognak, amerikai-konyhás nappali +1, 2 vagy 3 szobás ingatlanok épültek terasszal vagy erkéllyel.
A hatalmas telken 5 db társasház épül, összesen 58 db lakás, 58 db mélygarázsi beállóval, 58 db felszíni beállóval. A társasház zárt területén teljes parkosítás, saját tóval, csobogóval kerül átadásra.
Minden tekintetben megfelel a mai kor elvárásainak: 38 –as Porotherm téglából épül 14 cm grafitos homlokzati szigeteléssel, a lakások között 20 cm-es Silka hanggátló tégla illetve még egy 5cm-es előtétfal kerül beépítésre.
A lakások 100 %-os készültségifokban vannak. Felszíni parkoló és teremgarázs is vásárolható, amiben elektromos autók töltésére alkalmas parkolóhelyek vannak kialakítva. Társasházban a mélygarázstól kezdve a legfelső szintig, lift áll az ott lakók kényelme rendelkezésére.

A lakásokhoz tartozó alapfelszereltség :
• •Okosotthon funkció a fűtés-hűtés vezérlésére, távolról vezérelhető Prémium kategóriás Mitsubishi Hőszivattyú, mennyezet hűtő-fűtő rendszer
• •AA+ energetikai besorolás
• •Háromrétegű nyílászáró, elektromos redőnnyel, szúnyoghálóval, okos otthon funkcióval.

További Extrák felár ellenénem kérhetőek:
• Konyhabútor
• Konyhafelszerelés
• Kamerarendszer lakásban (wifis, okostelefonról nézhető)
• Okostelefonnal összekapcsolt riasztórendszer

Felszini parkoló 1.500.000,-Ft
Mélyarázs 4.500.000-7.000.000,-Ft/db
Tároló 500.000,-Ft/m2

Megbízható, tőkeerős kivitelező, évek óta az ingatlan piacon, precíz, minőségi anyagokkal és emberi erőforrással dolgozik. Referencia házak a közelben. A hirdetésben szereplő vételár a kulcsrakész állapotra vonatkozik. Teljes tervdomumentáció, irodánkban személyesen megtekinthető
Elérhető lakások A épület 100 %-os készültségi fok, B épület 100 %-os készültségi fokban van.


Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, iskola, óvoda, bölcsőde, játszótér, bevásárlási lehetőségek, orvosi ellátás, kikapcsolódási lehetőségek és az M0-ás is pár percre.

IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Kisari Gergely

Kisari Gergely

Értékesítő

+36-20-530 5765

kisarigergely@fodoringatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok