+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Taksony - Eladó Ház

Alapterület
92 m2
Irányár
72.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
296672

Leírás

Kivételes ajánlat!

A megfelelő otthon, a nyugalom záloga a Fodor Ingatlanközvetítő kft kínálatában !!!

Taksony közkedvelt a Tópart lakóparkban eladásra kínálok egy egész nap fényáradatban úszó 92-nm-es, amerikai konyhás nappali + 3 szobás gyönyörű állapotban lévő földszintes, téglaépítésű ikerház felet.

A környéken ennek a lakásnak párja nincs!!!

Az ingatlan 2022-ben épült, rendezett, tiszta, lakóközössége kiváló. A lakás szép állapotban tündököl, a kedves tulajdonos gondosan odafigyelt minden részletre. Az ingatlan folyamatosan karban van tartva, mely látszódik a bútorok és berendezések minőségén. A további kényelmünket szolgálja 2 db 3,5 kw-os (Midea) inverteres hűtő-fűtő klíma. A lakás nyílászárói antracit színű műanyagból készültek háromrétegű, 6 légkamrás thermo üveggel és redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek.Minden nyílászáróhoz az elektromos kiállás ki lett alakítva. Bejárati ajtó műanyagból készült és biztonsági zárral felszerelt. Szobái laminált parkettával, további helységei járólappal burkoltak. Fűtése és melegvíz-ellátásáról egy 6.5 kW-os (Midea) hőszivattyúról történik padlófűtés segítségével.
A beépített konyhabútor a vételár részét képezi!!!
Tájolásának köszönhetően (DK) az ingatlan egész nap fényáradatban úszik. Az amerikai konyhás nappaliból egy kényelmes 13 nm-es teraszra is ki tudunk ülni, kiváló választás a pihenés, a reggeli kávé, a naplemente megtekintése vagy a családi, baráti összejövetelek eltöltésére.

Ingatlan elosztását tekintve a következő:
Előszoba (10,72 nm), amerikai konyha + nappali (36 nm), Wc (1,76 nm), kamra (1,76 nm), szoba (13,72 nm), szoba (10 nm), szoba (8,36 nm), terasz (13,75) nm
A lakáshoz tartozik továbbá egy teljesen leválasztott privát telekterület (380 nm), amit csak a tulajdonosok használhatnak. A lakáshoz saját Viacolorral burkolt kocsi beálló tartozik, mely 2 db autónak biztosít helyett, de több autó számára is van lehetőség parkolás az ingatlan előtt.

Ami fontos az ingatlanról!!!

Közös költség nincs.
Az ingatlan társasházi alapító okirattal rendelkezik.
Jó lakó közösség.

Az ingatlan használt lakásra felvehető CSOK kompatibilis ami által vásárlásunk illetékmentessé válik.

Kiváló elrendezése és elhelyezkedése révén egyedülállók, fiatal párok, családok vagy akár nyugdíjasok és befektetők számára is tökéletes választás. A társasházban elhelyezkedő azon lakások egyike, amibe csak költözni kell, a környék híres a közbiztonságról, jó lakóközösségről.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele, legyen öné ez az álomotthon!!!

Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység: skola, óvoda, bölcsőde, bevásárlási, sportolási lehetőség elérhető a közelben.

IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok