+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Vecsés - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Deák Ferenc
Alapterület
100 m2
Irányár
64.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
273809

Leírás

Vecsésen, Andrássy telepen kínálok eladásra egy amerikai-konyhás nappali + 3 hálószobás, 100 nm-es földszintes családi házat.
Az ingatlan az 1980 -es években épült, fafödémes, telekhatárra épült, 2021-ben komplett felújítás vette kezdetét. Az ingatlan eredetileg kb. 60 nm-re tervezték, de a felújítás során ez 100 nm-re bővült. Teljes elektromos hálózatát, vízvezetékeit, műanyag nyílászárók, redőny, szúnyogháló új burkolatok, beltéri ajtók, szaniterek, külső homlokzati szigetelés, színezés teljes tetőszerkezet csere történt. Az ingatlan komfort érzetét növeli az inverteres hűtő-fűtő klíma illetve a biztonsági érzetet a komplett kamera rendszer.
Az épület egy gyönyörű 317 nm-es viacolarral és műfűvel burkolt telken helyezkedik el, a 6 nm-es teraszon a pihenés kiváló választás.
Per és tehermentes, osztatlan közös tulajdonban van, jogilag rendezett telekhasználati megosztással ügyvéd által ellen jegyezve. A hátsó szomszéd egy külön nagykapun közlekedik be semmilyen közös terület nincsen. Autóval a telken belül 2 autó számára parkolás biztosított.
Fűtéséről és melegvíz ellátásáról 24 kw-os kombi gáz cirkó üzemel, minden helységben radiátoros fűtés üzemel.
Az ingatlan gyönyörű állapotban tündököl, a gépesített konyhabútor az ár részét képezi, rövid költözési határidővel birtokba vehető.
A környék infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység, iskola, óvoda és tömegközlekedés pár perc sétára megtalálható.
IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Fodor Zsolt

Fodor Zsolt

Referens

+36-20-355 6000

info@fodoringatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok