+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
IX. kerület
Alapterület
33 m2
Irányár
45.800.000 Ft
Hirdetés azonosító
306569

IX. kerületi galériázott 1+1 szobás ékszerdoboz

Leírás

Eladásra kínálok egy felújított ékszerdobozt Budapest belvárosában, a Petőfi híd Pesti hidfőjétől pár perc sétára. Az ingatlan egy IX. kerületi liftes polgári lakás első emeletén található, teljes körűen felújított nagy belmagassággal rendelkező, nappali + 1 szobás 33 négyzetméteres + 9 négyzetméter galériázott résszel rendelkező 3,7 méteres belmagasságú lakás.

A felújítás érintette a gépészetet, a víz és villanyhálózatot valamint a esztétikailag is megújult a lakás belseje, burkolatok, szaniterek teljes cseréje megtörtént. A nyílászárókat műanyag, 3 rétegű, hang és hő szigetelt ablakokra cserélték. A fűtésről energiatakarékos Stieben fűtőpanellel történik, míg a melegvízet energia takarékos 80 literes Ariston okos villanybojler biztosítja.

A gépiesített konyha és a képeken látható további berendezés a vételár részét képezik. A lakás azonnal költözhető, újszerű állapotban van.
A lakóközösség kiváló, a szomszédok csendes, barátságos emberek. A közös költség 17 ezer forint, ami magában foglalja, a lift karbantartását, a lépcsőház takarítását, a szemét elszállítását, a ház biztosítását többek között.
A lakás elhelyezkedése kifejezetten előnyös, a Boráros tér közelében a Ferenc körúton található a 4-es 6-os villamos vonalán így tömegközlekedéssel és gépjárművel is könnyedén megközelíthető a város bármely pontja.

A lakás elhelyezkedése és tulajdonságai alapján kifejezetten ajánlom befektetési céllal, első lakásnak, egyedülállóknak, fiatalabb vagy idősebb pároknak, családoknak egyaránt.
AIRBNB a házban engedélyezett, így befektetési céllal is kiváló lehetőség a lakás.

A 9 négyzetméteres galériázott rész alkalmas egy szülői vagy felnőtt hálórésznek, míg a 22 négyzetméteres amerikai konyhás nappali mellett egy külön nyíló 7,5 négyzetméteres szoba és 4 négyzetméteres épített zuhannyal és wc-vel ellátott fürdőszoba alkotja a lakást.

Keressen bizalommal a hét bármely napján, ha felkeltette az érdeklődését, illetve további kérdések esetén.

Az ingatlan irányára: 45,8 millió forint.
Az ingatlan per-, és tehermentes, jogilag rendezett, azonnal költözhető.
IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!

Kapcsolati adatok

Bajzák Gergely

Bajzák Gergely

Értékesítő

+36-30-308 7480

bajzakgergely@fodoringatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok