+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XVI. kerület, Árpádföld
Alapterület
120 m2
Irányár
130.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
310472

XVI. kerület új építésű, prémium ikerház

Leírás

Első tulajdonosát keresi Budapest XVI. kerületének szélén, csendes aszfaltozott mellékutcában, Árpádföld településen, az M0-s autóút és Csömör közelében egy 2023-ban emelt műszaki tartalommal, minimál stílusban épült, belső két szintes, amerikai konyhás nappali + 3 hálószobás, 120 négyzetméteres ikerház, saját lekerített telekrésszel, fedett gépkocsibeállóval.



A kivitelező az ikerház udvari részét saját részre építette, így az eladásra kínált utcai ikerház is hasonlóan magas minőségi és műszaki tartalommal készült, jól átgondolt és élhető terekkel, elrendezéssel, prémium kivitelezéssel. A társasháznak a fedett kocsibeálló, a kukatároló, valami a lakás bejárata közös terület. A saját lekerített telekrészre a lakásból vezet kijárat.

Elrendezését tekintve a földszinten az előtér mellett egy zuhanyzós fürdőszoba, a tágas és világos amerikai konyhás nappali, egy kamra és az emeletre vezető lépcső található.

Az emeleten, a fürdőszoba és a háztartási helyiség mellett 3 külön nyíló hálószoba kapott helyet, mindhárom kapcsolódik a hatalmas L alakú teraszhoz.

A 3 rétegű műanyag hang és hőszigetelt nyílászárók elektromos redőnnyel és rejtetett, beépített tokkal felszereltek. A ház fűtéséről (padlófűtés) és meleg víz ellátásáról hőszivattyú gondoskodik. Fan coil kiállások előkészítve, de a kialakításuk már nem képezik a vételár részét. Az épület 15 cm dryvit homlokzati szigetelést kapott. A két lakás között 30-as hanggátló téglafal biztosítja a lakások nyugalmát.

Kaputelefon, riasztó és kamera rendszer kiépítése benne van az árban.

Emelet műszaki tartalommal, magas minőségben, prémium kivitelezéssel épült új építésű társasház, tágas terekkel, 2 fürdőszobával, 3 hálószobával, és saját zárt kerttel. A kialakításnak köszönhetően, a két lakás zavartalanul élhet egymás mellett, nincs a másik területén, átmászkálás, egyedül a gyalogos és autós bejárat, és a fedett kocsibeálló a közös rész, ezen kívül a privát szféra teljesen mértékben biztosított.

A lakás elhelyezkedése, infrastruktúrája kiváló, mind közlekedésileg mind a kiszolgáló egységeket tekintve. A XVI. Kerület Budapest egyik felkapott és kedvelt része, jó lakóközösséggel és folyamatos fejlődéssel kényezteti az itt élőket.

Ajánlom ezt az ingatlant olyan vevők számára, akiknek fontos a prémium megjelenés mellett a minőségi műszaki tartalom. Akiknek a nyugodt, csendes családi légkör mellett a közlekedés egyszerűsége is számít és akik hosszú távra keresnek egy minden szempontból kielégítő otthont.



Keressen bizalommal a hét bármely napján, ha felkeltette az érdeklődését, illetve további kérdések esetén.

Az ingatlan irányára: 130 millió forint.

Az ingatlan per és tehermentes, jogilag rendezett, azonnal birtokba vehető.

IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Bajzák Gergely

Bajzák Gergely

Értékesítő

+36-30-308 7480

bajzakgergely@fodoringatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok