+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XVII. kerület
Alapterület
60 m2
Irányár
77.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
321675

Leírás

Kizárólag a Fodor Ingatlaniroda kínálatában.
XVII. Kerület Rákoscsaba részén, csendes mellékutcájában kínálok eladásra egy 60 nm-es megkímélt és karbantartott, szép állapotú 2 szobás családi házat.
Az épület 1984-ben épült 30-as tégla falazattal. Kiváló elosztása, egyedi elrendezése és impozáns megjelenése emeli az ingatlan értékét. Az ingatlan kívül-belül kifogástalan állapotban van, Tetőszerkezete kiváló állapotú, betoncseréppel fedett, padlástér szigetelve, közműveket felvitték tetőtér betonfödémes, igény esetén beépíthető.
Telken belül egy kb. 14 nm-es garázs található, gépjárművel elektromos nagykapun keresztül térhetünk be a parkosított, gyönyörű fákkal, növényekkel tarkított kertünkbe.
Az épület fűtéséről és melegvíz ellátásáról kombi gázcirkó gondoskodik radiátoros hőleadók segítségével. Nyílászárói fából készültek, thermo üveggel, redőnnyel felszereltek. 698 nm-es önálló telekterülete kiváló választás medence, trambulin elhelyezésére vagy a baráti, családi rendezvények megtartására egyaránt. A kert locsolásáról ásott kúton keresztül lehetséges. A gépesített konyhabútor és a beépített bútorok az ár részét képezik, továbbá a kedves tulajdonosok a ház teljes felszerelését, bútorzatát ott hagynák.
Az ingatlan per és tehermentes, 1/1 tulajdonban van rövid kiköltözési határidővel birtokba vehető.
A környék infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység és tömegközlekedés pár perc sétára megtalálható.
IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok