+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XVIII. kerület, Liptáktelep
Alapterület
115 m2
Irányár
109.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
298721

XVIII. Lipták telep

Leírás

Budapest XVIII. kerületének Liptáktelep részén eladó egy önálló, körüljárható, beépített tetőterű, nappali + 3 szobás, 115 négyzetméteres jó állapotban lévő családi ház hozzá tartozó 434 négyzetméteres telekmérettel, csendes kertvárosi környezetben.


Az 1960-as években masszív alapokra, 40 centis falvastagsággal épült betonfödémes téglaház tetőterét az 1980-as években építették be, így növelve a 80 négyzetméteres földszinti alapterületet. Az új hasznos alapterület 115 négyzetméter lett.

2005-ben vette kezdetét egy komolyabb felújítás, melynek során a teljes elektromos és vízhálózat cseréje mellett a burkolatokat is modernizálták. A fűtésről és a meleg víz ellátásról Junkers Turbó kombi cirkó gondoskodik.

Elrendezése: a földszinten előszoba-közlekedőből nyílik a többi helyiség, illetve itt található a tetőtérbe vezető lépcső is. A nappaliból nyílik a földszinti hálószoba, a közlekedőből nyílik továbbá a különálló wc, a fürdőszoba, valamint a konyha-étkező. A konyhához kapcsolódik egy kamra, illetve egy teraszajtón keresztül jutunk ki a hátsókertbe. A lépcsőn felérve egy kis előszoba valamint két tágas, világos tetőtéri szoba található. Az ingatlanhoz tartozik még egy 20 négyzetméteres pince helyiség, valamint a hátsókertben található 3 darab, külön bejárattal rendelkező, összesen 30 négyzetméternyi melléképület.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, csendes kertváros, családi házas környék, a XIX. kerület és az Üllői úttól is pár percnyire található. Tömegközlekedéssel, kötött pályás útvonalon rövid időn belül a belvárosba érhetünk, akár villamossal, akár vonattal, ami a Nyugati pályaudvarig közlekedik. Gépjárművel a közlekedés kiváló, akár a városba befelé, akár kifelé indulunk.
A környék infrastruktúrája roppant jó, minden kiszolgáló egység megtalálható a közelben.

Ajánlom ezt az ingatlant, olyan fiatalabb vagy idősebb párok, családok számára, akik csendes, kertvárosi környezetre vágynak, nyugodt hátsókerttel, mégis szeretnének közlekedésileg, elhelyezkedésileg a város szívéhez közel maradni.

Keressen bizalommal a hét bármely napján, ha felkeltette az érdeklődését, illetve további kérdések esetén.

Az ingatlan irányára: 109 millió forint.
Az ingatlan permentes, 1/1-es tulajdoni viszonyban van. 3 hónapon belül költözhető.
IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Bajzák Gergely

Bajzák Gergely

Értékesítő

+36-30-308 7480

bajzakgergely@fodoringatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok