+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XVIII. kerület
Alapterület
139 m2
Irányár
124.970.000 Ft
Hirdetés azonosító
304666

XVIII. Bókay telep új építésű, 2 szintes ikerház

Leírás

Budapest XVIII. kerületének központi részén, csendes aszfaltozott utcában kínálok eladásra, új építésű, garázskapcsolatos, belső kétszintes, 139 négyzetméteres, amerikai konyhás nappali + 3 hálószobás + 1 dolgozószobás, dupla fürdős ikerházat, hőszivattyúval, saját lekerített telekkel. Az építkezés befejeződött. Azonnal költözhető . A használatba vételi engedély megkérése és a társasházzá nyilvánítás folyamatban van. Már csak a bal oldali lakás elérhető.

Az ingatlan magas műszaki tartalommal, minőségi alapanyagokból készül, kellő odafigyeléssel az elrendezésre és a terek kihasználására. A földszinten a két 25 négyzetméteres, fűtött garázs ér össze, az emeleten pedig az egyik hálószoba és az egyik fürdőszoba. A két lakás között Leier hanggátló tégla biztosítja a hangszigetelést.

A földszinten a garázson kívül az előszoba, egy külön wc, egy 6 négyzetméteres tárolóként vagy dolgozószobaként is használható helyiség, valamint a teraszkapcsolatos amerikai konyhás nappali, plusz a konyhahoz tartozó kamra.
Az emeleten a közlekedőből nyílik minden helyiség, a két nagyobb méretű és egy normál hálószoba mindegyik franciaerkéllyel ellátott, valamint a két fürdőszoba, amiből az egyik épített zuhannyal és wc-vel, a másik pedig sarokkáddal felszerelt. Az emeletről lehetőségünk van feljutni a tetőtérbe, ahol a kivitelező kialakított 30 négyzetméternyi járható, pakolható területet.

Műszaki adottságok:
•30-as Leier téglából illetve a két lakás között speciális Leier hanggátló téglából épült, 10-es Ytong válaszfalakkal , vasbeton monolit födémmel.
A főfalak Földrengésbiztos vasbeton pillérekkel vannak megerősítve.
•A falak 15 cm-es Dry-vit szigeteléssel, födém 30cm-es kőzetgyapot szigeteléssel
•3 rétegű hő- és hangszigetelő thermo üveggel ,rejtett redőnytokkal ellátott nyílászárókkal.
•10 kw-os hőszivattyú gondoskodik az egész házban a padló fűtésről.
•riasztó ,telefon ,kábeltévé , internet előkészítés,

A két házhoz külön lekerített telekrész, külön bejárat és külön mérőórák tartoznak, gyakorlatilag különálló épületként fog funkcionálni.
Kerítéseket , járdákat, kocsibeállót a vételár tartalmazza.
Az építkezés befejeződött. Azonnal költözhető . A használatba vételi engedély megkérése és a társasházzá nyilvánítás folyamatban van.

Az elhelyezkedése kiváló, a Gilice tértől nem messze mégis nyugodt környezetben épül ez az álomotthon, kellő szobaszámmal és kényelemmel, saját kerttel. Közlekedésileg és infrastrukturális szempontból is minden igényt kielégítő, a közelben minden kiszolgáló egység megtalálható, a közlekedés mind gépjárművel mind tömegközlekedéssel könnyedén megoldható.

Ajánlom ez az ingatlant olyan pároknak, családoknak, akiknek fontos a minőségi, megbízható kivitelezés, a jó elhelyezkedés, az idén még igénybe vehető kedvezmények és beleszeretnek ebbe az otthonba.

AZ INGATLAN KIVITELEZŐJE CÉG, ZÖLD HITEL, KAMATTÁMOGATOTT HITEL, CSOK Plusz, ILLETÉKMENTESSÉG, BABAVÁRÓ TÁMOGATÁS IGÉNYBE VEHETŐ.

Keressen bizalommal a hét bármely napján, ha felkeltette az érdeklődését, illetve további kérdések esetén.

Már csak a bal oldali lakás elérhető.
Az ingatlan per-, és tehermentes, jogilag rendezett, azonnal költözhető.
IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Bajzák Gergely

Bajzák Gergely

Értékesítő

+36-30-308 7480

bajzakgergely@fodoringatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok