+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XVIII. kerület, Ferihegy
Alapterület
67 m2
Irányár
49.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
314941

Leírás

Kizárólag irodánk kínálatában vált eladóvá Budapest XVIII. Kerületében, Ferihegy településrészen egy önálló, körbejárható, amerikai konyhás nappali + 1 hálószobás 67 négyzetméteres családi ház, 429 négyzetméteres telekterülettel.

Az alap 45 négyzetméteres ház téglából épült, konvektoros fűtéssel és fa nyílászárókkal felszerelt, melyek redőnnyel ellátottak. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Az egykori 14 négyzetméteres terasz be lett építve könnyű szerkezettel, illetve innen nyílik még egy 8 négyzetméteres félszoba, mindkét helyiség fűtetlen jelenleg.

A belső esztétikai felújítások megtörténtek, modern, jó állapotú az ingatlan belső megjelenése. A tetőhéjazás szintén cserélve lett így mind kinézetre, mind a funkcióját tekintve megfelel a mai kor elvárásainak.

Az udvar rendezett, elektromos nagykapu és fedett kocsibeálló biztosítja a kényelmünket, valamint egy kerti pagoda és egy tároló is helyet kapott.

Az ingatlan egy aszfaltozott, csendes, átjáró forgalomtól mentes mellékutcában helyezkedik el családi házas környezetben. Séta távolságra a 200-as buszjárat, amely Kőbánya-Kispestig közlekedik, valamint a vonatállomás is, amely egészen a Nyugati pályaudvarig szállítja az utasokat.

Ajánlom ezt a családi házat fiatal, vagy idősebb párok, családok számára, de egyedülállóként is kiváló választás lehet, ha a belváros közelségét a külső kerületek békességével kívánjuk ötvözni.

Keressen bizalommal a hét bármely napján, ha felkeltette az érdeklődését, illetve további kérdések esetén.

Az ingatlan irányára: 49,9 millió forint.

Az ingatlan per és tehermentes, jogilag rendezett, azonnal birtokba vehető.

IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Bajzák Gergely

Bajzák Gergely

Értékesítő

+36-30-308 7480

bajzakgergely@fodoringatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok