+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XVIII. kerület, Ganztelep
Alapterület
86 m2
Irányár
94.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
321625

Leírás

XVIII. kerület Ganztelepen csendes, családi házas mellékutcában eladó egy 86 négyzetméteres nappali-étkezős-konyhás + 2 szobás jó állapotú, betonfödémes, földszintes azonnal költözhető, önálló helyrajzi számmal rendelkező családi házat.
Az épület 70-es években épült 30-as téglából. 2000-ben teljes felújítás vette kezdetét. Szinte csak a főfalak maradtak meg, víz és elektromos hálózatát, teljes tetőszerkezet, burkolatok, beltéri ajtók szaniterek, műanyag nyílászárók cseréje megtörtént. Az épület 5 cm dryvit szigetelt. Az ingatlan kamera és riasztórendszerrel felszerelt.
Az ingatlan betonfödémmel épült, ezáltal még egy szint akár építhető rá vagy pakolásra tárolásra kiválóan alkalmas. A ház alatt részben pince található.
A fűtést és melegvizet kombi gázcirkó biztosítja radiátoros hőleadással A szobák szép állapotú laminált parkettával vannak burkolva. Az ingatlan 2024-ben tisztasági festésen átesett, teljesen üres, a vételár kifizetése után azonnal birtokba vehető.
Telek mérete kiváló 550 nm, ahol helyet kapott egy kb. 15 nm-es garázs és egy kb. 10 nm-es tároló. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, csendes mellékutcában helyezkedik el.
A környék infrastruktúrája nagyon előnyös, iskola, óvoda, bölcsőde, posta, orvosi rendelő, Üllői út, Béke tér pár percre. Több bevásárló lehetőség is van minden irányba.
Ajánlom ezt az ingatlant adottságai, illetve a benne rejlő lehetőségek miatt egyedülállóknak, fiatal vagy idősebb pároknak, családoknak egyaránt. Befektetésnek is kiváló lehet, kis ráfordítással, komoly értéknövelés, ezáltal magasabb eladási ár teremthető.
Keressen bizalommal a hét bármely napján, ha felkeltette az érdeklődését, illetve további kérdések esetén.
Az ingatlan per-, és tehermentes.
IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok