+36 (20) 355 6000

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XVIII. kerület, Ganzkertváros
Alapterület
176 m2
Irányár
125.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
324484

XVIII. Ganzkertvárosi ketté választott családi ház

Leírás

XVIII. Kerület Ganzkertváros családi házas részén kínálok eladásra egy teljesen alápincézett, két külön leválasztott lakrészből álló, beépített tetőtérrel rendelkező szép állapotú családi házat.

A Kandó tér közelében elhelyezkedő ingatlan hatalmas, 864 négyzetméteres telekmérettel rendelkezik és a nyeles telek hátsó részére épült, így teljesen biztosított a privát, nyugodt légkör. Az 1995-ben stabil alapokra épült családi ház teljes területe alatt húzódik az összesen 129 négyzetméteres, több részre tagolt pince, ahová kocsibeállón keresztül vezet az út és alkalmas több autó tárolására is. A kazánház, gépészet is a pincében található, ahol két külön cirkó biztosítja a két lakrész meleg vízét és fűtését, így teljesen külön választva azt.

A hátsó házhoz tartozik egy 13 négyzetméteres fedett terasz, valamint egy elszeparált hátsó kert rész, sütögetővel és 2 külön bejárattal. Az alsó szinten az előtérrel egy légtérben található a világos, napfényes étkező. A közlekedőből nyílik a konyha, valamint a fürdőszoba és egy hálószoba és innen vezet fel a lépcső a beépített tetőtérbe, ahol még egy hálószoba és egy fürdőszoba lett kialakítva. A hátsó ház hasznos alapterülete 79 négyzetméter.

Az elsőház 97 négyzetméter hasznos alapterülettel rendelkezik. Az alsó szintjén egy nappali mellett egy konyha étkezővel, egy tágas fürdőszoba, egy külön wc és egy hálószoba található. A beépített tetőtérben további két kisebb méretű szoba, egy tágasabb hálószoba és egy tároló található.

Az ingatlant kiváló állapotú tetőszerkezet jellemzi, 24kw-os zárt égésterű kombicirkó biztosítja mindkét ház fűtését és meleg víz ellátást, radiátoros hőleadókkal. További kényelemünket egy hűtőfűtő klíma szolgálja. Az ingatlan 10 centis homlokzati szigeteléssel és fa keretes nyílászárókkal rendelkezik thermo üveggel felszerelve, néhol már műanyagra cserélve.

Kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik az ingatlan, a XVIII. Kerület egyik legjobb részén, nyugodt, csendes környezetben található, a hatalmas Kandó tér közelében, ami remek szabadidős tevékenységek színhelye. Infrastruktúrája kiváló, a közelben minden fontosabb kiszolgáló egység megtalálható. A közlekedése tömegközlekedéssel is és gépjárművel is remekül megoldott.

Ajánlom ezt az ingatlant akár befektetési céllal, albérlet kiadásában gondolkozóknak, valamint olyan családok számára, akiknek a két generációs lakhatóság számít, illetve nagycsaládok számára, akik esetleg egy hatalmas mérettel rendelkező családi házban gondolkoznak, amit kis átalakítással elérhetnek.

Keressen bizalommal a hét bármely napján, ha felkeltette az érdeklődését, illetve további kérdések esetén.

Az ingatlan irányára: 125 millió forint.

Az ingatlan per és tehermentes, jogilag rendezett, rövid időn belül birtokba vehető.

IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK

AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Bajzák Gergely

Bajzák Gergely

Értékesítő

+36-30-308 7480

bajzakgergely@fodoringatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás