+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XVIII. kerület, Szent Imre-kertváros, Kappel Emília utca
Alapterület
60 m2
Irányár
69.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
322349

Leírás

XVIII. kerület Szent Imre-Kertváros részén Kappel Emília utcában kínálok eladásra egy 60 nm-es 2. emeleti 2+1 félszobás, erkélyes öröklakást.
A lakás gyönyörű állapotban tündököl, a kedves tulajdonosok, gondosan odafigyeltek minden részletre.
A társasház 2004-ben épült, lifttel, kódos beléptető rendszerrel felszerelt, minőségi anyagok és precíz emberi erőforrással készült. Elhelyezkedését tekintve kiváló, igazi családi otthon, gyönyörű, tiszta, karbantartott állapotban van. A belső udvar a nyugalomat és a harmóniát adja vissza, lakóközössége kiváló és kulturált.
Nyílászárói műanyagból készültek, alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Szobái laminált parkettával további helységei járólappal burkoltak. Fűtése házközponti egyedi méréssel. Kiváló elrendezése és elhelyezkedése révén, nem csak nagyobb családok, de fiatal párok vagy akár nyugdíjasok és befektetők számára is tökéletes választás.
Közös költsége nagyon kedvező: 18.000 forint, ami tartalmazza a lépcsőház és az udvar fenn tartását, takarítását, a lépcsőház világítását, a társasház biztosítását, a szemét szállítást, kertgondozást és a közös képviseleti díjat, sőt felújítási alapot is.
Elosztása: előszoba, fürdőszoba, wc, 2 db külön nyíló hálószoba, amerikai-konyhás nappali, erkély.
A gépesített szag elszívóval ellátott minőségi bútorlapból készült konyhabútor, nappalibútor, konyhasziget, előszobabútor az ár részét képezik, további bútorok megegyezés alapján.
A lakás vételárába tartozik egy önálló, zárható 5 nm-es tároló.
Teremgarázsban parkoló opcionálisan megvásárolható ennek ára 5.500.000.- Millió Forint.
Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység pár percre, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek, játszótér, kutyafuttató. Központi helyen, mégis csendes nyugodt környéken található. Tömegközlekedése kiváló.
Keressen bizalommal, legyen öné ez az álom otthon.
IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.





Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok