+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XVIII. kerület, Lakatos utcai ltp.
Alapterület
57 m2
Irányár
43.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
316024

Lakatos lakótelep 4. emeleti lakás

Leírás

Kizárólag a Fodor Ingatlanközvetítő kínálatában vált eladóvá Budapest XVIII. kerületének közkedvelt részén, a Lakatos lakótelepen, a Tinódi utcában egy 4. emeleti, panelprogramban részt vett, szép állapotban lévő, erkélyes, 57 négyzetméteres 1+1 szobás lakás.
A külső homlokzati szigetelésnek és a 2020-ban a műanyag, több rétegerűre cserélt nyílászárók beépítésének köszönhetően igen kedvező a lakás rezsi költsége. A két szoba fa parkettával van burkolva, a többi helyiség hidegburkolatot kapott. A komfort érzetet növelendő, hűtő-fűtő klíma került beszerelésre.
Bár a környék híres a közbiztonságról, a bejárati ajtó biztonsági ráccsal ellátott. A lakásba belépve a közlekedőben találjuk magunkat, ahonnan bal kézre a konyha, a külön wc és a fürdőszoba nyílik, szembe pedig a nappali található. A hálószobába a nappaliból és a fürdőszobából is nyílik bejárat.
A nappali erkély kapcsolatos, ami kiválóan alkalmas a pihenésre, napozásra, hiszen a két társasház közötti parkos részre néz és napfényben fürdik egész délután.
A lakás szép állapotban van, külön mérőórákkal rendelkezik, 35 éve egy tulajdonos óvja és vigyáz az állapotára. A lakáshoz tartozik egy tároló is.
A társasház tiszta, rendezett, jó lakóközösség jellemzi. A közös költség 11 ezer forint, ami magába foglalja a ház biztosítását, a lépcsőház takarítását, felújítási alapot többek között.
A lakás elhelyezkedése kiváló, a közelben minden kiszolgáló egység megtalálható és a közlekedés is minden igényt kielégítő.
Ajánlom ezt az ingatlant fiatalabb vagy idősebb pároknak, egyedülállóknak vagy családoknak is, akiknek nem okoz gondot a 4. emelet, cserébe egy szép állapotú, jó elrendezésű, jó lokációval rendelkező otthont keresnek. Akár befektetésre is remek lehetőség, a Lakatos lakótelepen nagyon hamar kiadhatóak a lakások.

Keressen bizalommal a hét bármely napján, ha felkeltette az érdeklődését, illetve további kérdések esetén.

Az ingatlan irányára: 43,9 millió forint.
Az ingatlan per és tehermentes, jogilag rendezett, azonnal birtokba vehető.
IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Bajzák Gergely

Bajzák Gergely

Értékesítő

+36-30-308 7480

bajzakgergely@fodoringatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok