+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XVIII. kerület, Kossuth Ferenc-telep
Alapterület
113 m2
Irányár
72.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
322978

Leírás

XVIII. Kerület, Kossuth Ferenc-telep részén kínálok eladásra egy 113 nm alapterületű, 559 nm-es telken elhelyezkedő, összközműves, jó állapotú, két generációs, külön bejáratos, önálló családi házat!!!

Az épület 1960-as években épült masszív alapra, téglából épült.

Jelenleg az ingatlan 2 lakrészre van osztva, amely egy fal átvágásával könnyedén egybe nyitható. Az utcafronti 1.lakrész (51.64 nm) összkomfortos, míg a hozzá kapcsolódó 2.lakrész (52.39 nm) szintén összkomfortos. A ház folytatásában található a kazánház és a tárolók, amelyek mérete együttesen 9 nm. A telken található még egy nagyságrendileg, kb. 5 nm-es régebben tyúkólként funkcionáló tégla épület. Betonozott kocsibejáróján akár 3 autóval is kényelmesen parkolhatunk.

Az 1. lakrész fűtéséről egy FÉG gázkazán gondoskodik, amely 20 éve lett beépítve, ekkor a radiátorok cseréje is megtörtént, melegvíz ellátásáról villanybojler gondoskodik. A 2. lakrész fűtéséről szintén gázkazán gondoskodik a melegvíz ellátásáról villanybojler. Mérőórák tekintetében mindkét lakrész rendelkezik külön villanyórával, külön gázórával nem viszont a két összkomfortos lakrész lehetővé teszi a dupla gázkvóta megigénylését. 20 éve az 1-es utcafronti részhez hozzáépítés történt, egy előszobát, egy kamrát és egy plusz hálószobát kapott, ekkor a tetőszerkezetet is átnézték, ahol szükséges volt javították és a cserepeket újra rakták. A tavalyi éveben az utcafronti kerítést felújították. Komfortérzetünkről az 1-es utcafronti lakrészen egy 2022-ben felszerelt inverteres hűtő-fűtő klíma gondoskodik.

Nyílászárói részben fából készültek, redőnnyel ellátottak. Mivel az ilyen Kádár kocka házak igen jól alakíthatók, belső elrendezés tekintetében, többféle képpen is alakíthatóak a helyiségek.

Minden kiszolgáló egység elérhető: Iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár, bkv járatok, vasút 5-10 perc sétára, amellyel 25-30 perc alatt a Nyugati-pályaudvaron lehetünk. Elhelyezkedését tekintve, egy csendes mellékutcában található.


AZ ALAPRAJZ ÉS A LEÍRÁS, KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!!!

IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL, ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok