+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Dunaharaszti - Eladó Lakás

Alapterület
64 m2
Irányár
59.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
316030

Nyugalom és harmónia Dunaharasztin

Leírás

Eladásra kínálok Dunaharaszti Pesthez közelebb eső szélén, csendes zsák utcában, egy 2008-ban épült sorház, belső kétszintes, 64 négyzetméteres, nappali + 3 hálószobás, szép állapotban lévő lakását 200 négyzetméteres telek résszel.
2008-ban az akkori legmodernebb technológiával épült egy saroktelekre, Dunaharaszti egyik utolsó utcájában, szántó szomszédságában. A saroktelekre 4 lakásból álló társasház épült, az eladásra kínált a legszélső ház, így a zsákutcába bekanyarodva semmilyen átmenő forgalom nem zavarja az ott élőket. A házzal szemben egy töltés választja el a szántó területet, így a csendes, nyugodt környezet garantált.
Az elektromos nagykapu és a viacolorozott, akár 2 gépkocsi számára is alkalmas kocsibeálló tovább növeli a komfort érzetet. A szomszédtól kerítés gyanánt több mint 2 méteres tuja sor választ el, így a teljesen privát szféraként használhatjuk a szép, gondozott, parkosított kertet, melynek víz ellátását automata öntözőrendszer biztosítja.
A szigetelt társasház műanyag, több rétegű nyílászárókkal felszerelt, fűtéséről és meleg víz ellátásáról kombi gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadókkal. Az ingatlan és az értékek biztonságáért a jó lakóközösség mellett biztonsági kamerák figyelik mindkét bejáratot.
Az alsó szinten az előszoba mellett helyet kapott egy külön wc, egy elszeparált konyha és a terasz kapcsolatos nappali. A nappaliból vezet fel a lépcső az emeletre, ahol 3 hálószoba és egy wc-vel felszerelt sarokkádas fürdőszoba van, valamint egy klíma gondoskodik a komfort érzetről. A fürdőkádból panorámás kilátás nyílik a számtóföldre, ahol vagy állatok rohangálásában vagy hóesésben gyönyörködhetünk évszaktól függően. Az egyik hálószoba erkély kapcsolatos.
Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a Budapesttől mintegy 20 percnyire lévő, fejlődő, és minden igényt kielégítő Dunaharaszti csendes, átmenő forgalomtól mentes mellékutcájában található, ahol a csend és a nyugalom garantált.
Ajánlom fiatalabb vagy idősebb párok számára és családosoknak egyaránt, hiszen az ingatlan minden adottsága megvan, hogy álmaik otthonát találják meg benne.
Keressen bizalommal a hét bármely napján, ha felkeltette az érdeklődését, illetve további kérdések esetén.

Az ingatlan irányára: 59,9 millió forint.
Az ingatlan permentes, 1/1-es tulajdonban lévő, jogilag rendezett, rövid időn belül birtokba vehető.
IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Bajzák Gergely

Bajzák Gergely

Értékesítő

+36-30-308 7480

bajzakgergely@fodoringatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok