+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Gyál - Eladó Ház

Alapterület
173 m2
Irányár
69.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
287803

Leírás

Gyálon csendes mellékutcában kínálok eladásra egy 173 nm-es összkomfortos, nappalis- külön konyhás és étkezős 5 hálószobás belső kétszintes ikerházi lakást.
Az ingatlan 2008-ban épült, 30-as Ytong téglából, válaszfalai dupla gipszkarton falak közt szigeteléssel, használatba vételi engedélyt 2014-ben kapta meg, 10 cm dryvit szigetelt, minőségi alapanyagokból, és ahogy az látszik is a befejezés a leendő tulajdonosra vár. Emeleti szint felett 15 cm Isover szigetelés. A két épület között 30-as Silka hangátló tégla. Az épületet még senki nem lakta Ön lehet az első tulajdonosa, aki birtokba veheti. A lakást, esztétikus, átgondolt, dizájnok, letisztult terek jellemzik. Az ikerház jelenleg egy tulajdonos kezében van, egyelőre megosztási szerződés nincs, mivel a család egymás közt nem kívánta megosztani. A szóban forgó eladó fél, a jobb oldal, de akár a baloldal is értékesíthető, ha egy család kívánja mindkét felét megvenni, ez kizárólag személyes egyeztetés után.
Az ikerházhoz tartozó telekterület 350 nm. Az ingatlan a jelenlegi állapotban eladó, a tulajdonos a burkolatokat, szanitereket a következő tulajdonosra bízza, delta rusztikus beltéri ajtók beépítésre kerültek. Kiváló elrendezése végett nagyobb családok számára is tökéletes választás.
Elrendezése:
Földszint: előszoba, közlekedő, 2 szoba, nappali, konyha-étkező, fürdőszoba, kamra,, wc, háztartási helység,
Emelet: közlekedő, 3 db hálószoba, fürdőszoba, wc, gardrób.
Fűtése és melegvíz ellátása 24 Kw-os zárt égésterű Ariston clas evo kombi gázcirkóról üzemel, alsó szinten padlófűtés, emeleti szinten radiátoros fűtés üzemel. Nyílászárói műanyagból készültek, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Emeleti szinten fa velux ablakok lettek beépítve. A nappali teraszkapcsolatos, terasz mérete 20 nm. Az épület riasztóval illetve 2 db klíma előkészítéssel felszerelt.
További extrák: központi porszívó, 3x16 A, geberit beépített wc-k, velux tetőablakok,
tüzihorganyzott kerítés, térkövezett járda. Gépjárművel telken belül a parkolás megoldott.
Az utca tiszta rendezett, kedves szomszédokkal lakott. Átmenő forgalomtól mentes. Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi ellátás.
Ilyen paraméterekkel lévő ingatlan ritka, ide csak költözni kell. Ha ön az álom otthont keresi megtalálta, esztétikus kivitelben, családi házas övezetben.
További tájékoztatásért keressen a megadott elérhetőségek bármelyikén.
IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK
AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok