+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Gyál - Eladó Ház

Alapterület
66 m2
Irányár
39.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
290554

Leírás

Gyálon, frekventált helyen azonban mégis csendes mellékutcában kínálok eladásra egy 46,5 nm-es, 1+1 szobás+15 nm galériázott házrészt + egy 20 nm-es különálló összközműves tégla épületet.
A házrész teljesen külön mérőórákkal rendelkezik, jogilag rendezett. Jelenleg egy család lakik, a 2 épületben ezért a telekhasználati megosztás most készül, az adásvételi szerződés feltétele, ezáltal az ingatlan hitelre is megvásárolható.
Az épület 1960-as években épült téglából, azonban 2014-ben felújítás vette kezdetét. Új betonozás, villanyszerelés, burkolatok, szaniterek, részben nyílászárók műanyagra lettek cserélve, további ablakok fából készültek thermo üveggel ellátottak. Nagyszobából egy csigalépcsőn galériázott rész lett kialakítva ahol egy szoba és egy esztétikus kis fürdőszoba kapott helyet. Tetőtere beépíthető. Az ingatlan fűtéséről elektromos fűtőtestek, melegvíz ellátásáról 24 kw-os immergas zárt égésterű kombi gázcirkó gondoskodik, tehát akár a fűtés is visszaállítható akár radiátoros hőleadók segítségével. Tetőszerkezete jó, cseréppel fedett, kis szoba felett zsindelytetővel. Galériázott részen velux tetőablakok, sötétítővel ellátottak, tetőtérben 20 cm kőzet gyapot szigetelés. Az épület 5cm dryvit szigetelt szinte azonnal költözhető állapotban van. Nagyszoba-konyha-előszoba pvc-vel burkolt, kisszoba hajópadlóval, fürdőszoba járólappal. A lakás előtt egy 10 nm-es terasz is található, olvasni, pihenni vágyók tökéletes helyszíne.
A kisebbik 20 nm-es garzon épület jelenleg felújítás alatt van minden közmű bevezetve, akár egy nagyobb korú gyermek, vagy egy mama-papa lakhatására tökéletes választás és közel van a családhoz, azonban egymás életterét nem zavarják. Kisház mögött még tartozik az ingatlanhoz egy kb. 10 nm-es tároló egység, innen a kisház padlástere is elérhető. Autóval a telken belül akár 2 autóval lehet, továbbá fúrt kút gondoskodik a kert locsolásáról. Az ingatlanhoz tartozó telekterület 400 nm, hátsó zöldfelület kb. 150 nm. Az ingatlan és telek adottságai lehetővé teszik a bővítést is.
Tökéletes választás fiatal párok, egyedül állók, kisebb családok számára.
További tájékoztatásért keressen a megadott elérhetőségek bármelyikén.
IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL és AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok