+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Gyál - Eladó Ház

Alapterület
87 m2
Irányár
65.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
310827

Leírás

Kivételes Ajánlat!
A megfelelő otthon, a nyugalom záloga kizárólag a Fodor Ingatlanközvetítő kft. kínálatában!!!
Eladásra kínálok Gyálon, központi részen, egy fényáradatban úszó, 87 nm-es belülről esztétikusan felújított állapotú 3 szobás, önállónak mondható földszintes családi házat.
Az épület az 1981-ben épült masszív alapra, gázbeton téglából másnéven gázszilikátból épült. Régóta kedvelt építő anyag, ugyanis könnyű, jó hőszigetelő és egyszerű megmunkálni. Az ingatlan 2022-ben felújításon esett át, a kedves jelenlegi tulajdonos az „ igazi otthont” teremtette meg. Burkolatokat, egyedi prémium kategóriás gépekkel ellátott konyhabútor beépítése megtörtént. Kiváló elosztása és elhelyezkedése révén csak ajánlani tudom akár fiatal párok, családok, idősebb házaspároknak egyaránt. Az épület betonfödémes, tetőszerkezete korának megfelelő, cserépfedéssel fedett, összközműves, külön mérőórával rendelkezik. A vízóra akna közös, de ott is a mérő órák külön vannak. Fűtéséről és melegvíz ellátásáról 24 Kw-os zárt égésterű kombi gázcirkóról üzemel radiátoros hő leadók segítségével. A Gázcirkó 2023-van újra lett cserélve. Nyílászárói fából készültek redőnnyel ellátottak. A ház szigetelése és a nyílászárók cseréje már a következő tulajdonos feladata. A szobákban laminált parketta, további helységei járólappal, burkoltak. Az épület alatt 15 nm pince található. Telekmérete élhető és kiváló 409 nm, medence, trambulin vagy akár egy kerti sütögető is kialakítható.
Elosztása a következő: fedett terasz, előszoba-közlekedő, 3db külön nyíló hálószoba, konyha-étkező, gardrób, kamra, fürdőszoba, pince.
Az ingatlant nagy jó elrendezés jellemzi, közkedvelt ingatlanok egyike, könnyen belülről a falak mozgathatók. Jelenleg gépjárművel közterületen lehet parkolni, de egy nagykapu megcsinálása után a telken való parkolás is biztosított.
Az ingatlan osztatlan közös tulajdonban van, jogilag rendezett, használati megosztással, ügyvéd által hitelesítve, kerítéssel is le van választva minden.
Kérem a Tisztelt Érdeklődőket komoly vásárlási szándékkal keressenek.
Ilyen paraméterekkel lévő ingatlan ritka, ide csak költözni kell. Ha ön az álom otthont keresi megtalálta, esztétikus kivitelben, családi házas övezetben.
Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, bölcsőde, óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, pékség, bevásárlási lehetőségek.
IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT..

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok