+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Gyál - Eladó Ház

Alapterület
144 m2
Irányár
81.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
316981

Leírás

Kivételes Ajánlat!
A megfelelő otthon, a nyugalom záloga a Fodor Ingatlanközvetítői iroda kínálatában!!!
Eladásra kínálok Gyálon, központi részen egy 84 nm-es közepes állapotú 2+1 szobás, önálló helyrajzi számmal rendelkező földszintes családi házat, és egy 60 nm-es 2 szobás kis önálló házat.
Az épület az 1980-ban épült masszív alapra, téglából 5cm dryvit szigetelt. Az ingatlan fafödémes, tetőszerkezete korának megfelelő, cserépfedéssel fedett, összközműves. Fűtéséről és melegvíz ellátásáról gázcirkó gondoskodik radiátoros hő leadók segítségével. Nyílászárói fából készültek, thermo üveggel és redőnnyel ellátottak. A szobákban valódi fa parketta, további helységei járólappal, burkoltak. Az épület alatt 10 nm-s száraz pince található. A ház mellett egy kb. 60 nm-es téglaépület 2000-ben épült, az egyik fala vályogból van, 2 szoba, előszoba , konyha , fürdőszoba elrendezésű, ami külön mérőórákkal rendelkezik a főépülettől. Akár befektetésre is kiválóan alkalmas, vagy 2 generáció együttélése is jó döntés. Telken belül egy 30 nm-es garázs és fúrt kút is található.
A hatalmas 960 nm-es telek adottságai kiválóak akár még egy lakóegység ráépíthető tehát befektetés szempontjából is kiváló választás. Gyál egyik legjobb utcájában helyezkedik el, 20 méteres utcafrontja van. 2 db új építésű önálló lakóépület is megvalósítható.
Főépület elosztása a következő: fedett terasz, előszoba, konyha, kamra, fürdőszoba, wc, 3 külön nyíló hálószoba, pince.
Az ingatlant nagy jó elrendezés jellemzi, Ideális választás családoknak, fiatal illetve idős pároknak, befektetőknek is egyaránt.
Az ingatlan jelenleg nem lakott, Per és tehermentes, tulajdonban van, a vételár kifizetése után azonnal birtokba vehető.
Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, bölcsőde, óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek.
IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok