+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Gyál - Eladó Ház

Alapterület
78 m2
Irányár
74.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
292060

Leírás

Kizárólag az Irodánk kínálatában:

Gyál csendes, nyugodt mellékutcájában új építésű házak szomszédságában kínálok eladásra egy nettó 78m2-es amerikai konyhás nappali + 3 szobás földszintes, új építésű, önálló családi házat 16 m2-es fedett gépkocsi beállóval. A korszerű elvárásoknak megfelelően, H tarifás villanyóra és 2db inverteres hűtő-fűtő klíma kerül beépítésre. Az ingatlan árában benne van a 16 m2-es burkolt terasz.

A 805 m2-es telken 2 db önálló családi ház kerül megépítésre, egymás mögötti elhelyezkedéssel, mindkét ingatlanhoz kerítéssel leválasztott telekterület és 16m2-es fedett gépkocsi beálló tartozik. Az ingatlanok nem érintkeznek egymással, nincs közös fal, így zavartalanul élnek egymás mellett a leendő lakók.

A kivitelező megemelt műszaki tartalommal adja át az ingatlanokat: 15 cm-es homlokzati szigetelés, teljes körű riasztó rendszer telepítése, elektromos nagykapu előkészítése, műanyag redőnyök felszerelése, redőnytokok beépítése, szúnyogháló, beépített geberit wc kialakítása. A padláson 20m2 osb-vel lefedése pakolás, tárolás céljából. Viacolorral burkolt kocsibeálló plusz a ház körül a járda.
További extrák, megbeszélés alapján, felár ellenében kérhetőek.

Az építkezés jelenlegi fázisában még lehet beleszólása az elrendezésbe és a műszaki tartalomba is. Ne habozzon, foglalja le most valamelyik ingatlant, és kövesse nyomon otthona alakulását, igazítsa igényeinek megfelelően a kivitelezést.

A vételár a kulcsrakész állapotra vonatkozik. Burkolatok, szaniterek, beltéri ajtók választhatóak, az ár részét képezik.
A kivitelező megbízható, tőkeerős, évek óta a szakmában dolgozó, precíz, minőségi anyagokkal és emberi erőforrással dolgozik. A környéken és az utcában is számos referencia munkája megtalálható, leellenőrizhető.

Az utcafronti épület bruttó alapterülete 127,97 m2 + 16m2-es fedett gépkocsi beálló és a hozzá tartozó teljes mértékben lekerített, önálló telekrész 404,5 m2. Irányára: 82,2 MFt

Az udvar felőli épület bruttó alapterülete 113,51 m2 + 16m2-es fedett gépkocsi beálló és a hozzá tartozó teljesen lekerített, önálló telekrész 400,5 m2. Irányára 74,5 MFt
Jelenleg még mindkét épület megvásárolható.

Bővebb információért és részletes tájékoztatásért keressen bizalommal.

Műszaki adatok:
30-as főfal + 15 cm homlokzati szigetelés
• 10 cm válaszfalak
• fafödém, felette 30 cm ásvány vagy üveggyapot szigetelés
• Vasbeton sávalap
• fehér, műanyag tokos, 3 rétegű thermo üveges külső nyílászárók
• gáz-cirkó
• padló fűtés
• BarnaTerrán cserép

Tulajdonságok:
• amerikai konyhás világos nappali
• 3 db hálószoba
• 1 db fürdő / 2wc
• Saját privát telekterület
• 3db klíma az árban
• Riasztó rendszer
• elektromos kapu

AZ ÁR KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTRA VONATKOZIK!

Várható átadás: 2023. II. Negyedév.

Az ingatlan kivitelezője cég, kamattámogatott hitel, 5%-os áfa visszaigénylés, illeték mentesség, 10+15-ös CSOK igényelhető. A környék infrastruktúrája kiváló, a közelben van minden kiszolgáló egység, iskola, óvoda, és a tömegközlekedés is pár perc sétára megtalálható. Az utcában nincs átmenő forgalom, szinte csak új építésű ingatlanok találhatóak, kedves barátságos szomszédokkal.

IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!

Kapcsolati adatok

Bajzák Gergely

Bajzák Gergely

Értékesítő

+36-30-308 7480

bajzakgergely@fodoringatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok