+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Kisoroszi - Eladó Ház

Alapterület
191 m2
Irányár
189.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
319756

Leírás

Csobánkán kínálok eladásra egy 191 négyzetméteres 2 szintes + padlástér beépítéssel növelt duplakomfortos Amerikai konyhás nappali+6 szobás minden igényt kielégítő önálló családi házat Az épület egy 985 nm-es telken helyezkedik, el hegyoldalhoz kapcsolódik, igazi gyöngyszem, örök panorámával rendelkezik.
Elosztása alsó szinten: Előszoba, mosókonyha, mosdó-wc-vel, Amerikai-konyhás nappali, kamra, dolgozó szoba, külön légtérben ajtóval elválasztott közlekedő, nappali-konyha-étkező.
Emelet elosztása: közlekedő, 3db külön nyíló hálószoba, amiből az egyik szobához gardrób szoba kapcsolódik, fürdőszoba.
Padlástér: szoba, zuhanyzós fürdőszoba.
Az ingatlan 2000-ben épült 38-as téglafalazattal kitűnő szakértelemmel és anyagok felhasználásával. Az épület fűtéséről és melegvíz ellátásáról kondenzációs gáz cirkó gondoskodik az egész házban padlófűtéssel. A ház egyik ékköve a hatalmas terek mellett a szint eltolások által megvalósított helységek. A nappaliban lévő fatüzelésű kandalló továbbá növeli hő és komfortérzetünket. Előszoba és a vizes helységek, külön lakótér hidegburkolattal, további helységei laminált parkettával burkoltak. Nyílászárói dióbarna fa nyílászárók, thermo üveggel ellátottak. Az épület az akkori kor legjobb anyagai felhasználásával történt, az ingatlan akár nagycsaládosok, több generáció vagy akár családi vállalkozásra és együtt élésre is kiválóan alkalmas, 6 szoba, dolgozó szoba, illetve gardróbszoba is a ház részét képezi. A földszinten elhelyezkedő 31 nm-es rész vállalkozásnak lett kialakítva, de igény esetén visszaállítható. Bár a környék híres a biztonságról az épület riasztóval felszerelt. A gondozott gyepszőnyeg automata öntöző rendszerrel ellátott. Az 53,4 nm-es dupla garázs mellett közvetlen kerékpár tároló 6,6 nm, kuka tároló 2,7 nm található. Telken belül továbbá egy kb. 10 nm-es kőépület helyezkedik el ami tökéletes választás a kerti szerszámok tárolására. Az ingatlan Per és Tehermentes, rövid költözési határidővel birtokba vehető. A vételár a beépített gépesített konyhabútorral és a további beépített bútorokkal együtt értendő.
Megkérem a Tisztelt érdeklődőket komoly vásárlási szándékkal keressenek.
Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, iskola, óvoda, bölcsőde, bevásárlási lehetőségek.
IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok