+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Monor - Eladó Ház

Alapterület
223 m2
Irányár
134.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
305619

Leírás

Monor csendes mellékutcájában, közel a központhoz kínálok eladásra egy összesen 223 nm-es garázs kapcsolatos , egyedi és különleges 2 generáció vagy nagycsaládosok számára tökéletes 5+3 szobás földszintes családi házat.
A 2 épület szinte minden szempontból külön áll egymástól, azonban a mérőórák leválasztása és a kerítés megépítése a 2 ház között nem valósult meg mivel egy család élt ott. Az épület 2013-ban épült, 30-as téglából és 10 cm-es dryvit szigeteléssel ellátott. Nyílászárói dióbarna fából készültek, thermo üveggel ellátottak. A kisebbik épület elektromos redőnnyel, míg a nagyobb épület elektromos redőny kiállással rendelkezik. Az épület saroktelekre épült ez által a 2 háznak külön bejárata is van.
A kisebb ház alapterülete 88 nm, elosztása. Előtér, 3 db hálószoba, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba, közlekedő.
A nagyobbik ház 140 nm elosztása: előszoba, 4 külön nyíló hálószoba, konyha, közlekedő, fürdőszoba, wc, mosókonyha, garázs.
A 2 épületet egy kb 18 nm-es fedett közös terasz is összeköti.
Az ingatlan fűtéséről és melegvíz ellátásáról több lehetőség közül is választhat az ott élő család. Zárt égesterű 24 Kw-os kondenzációs gázkazán, Buderus gázkazán 300 literes melegvíztárolóval, illetve a fűtésrendszerre továbbá egy vegyes tüzelésű kazán is beépítésre került. A 2 ingatlanba padló és radiátoros fűtőtestek is gondoskodnak az optimális hőmérséklet érdekében. A 2 épület számos extrával felszerelt, mindkét ingatlanba a riasztó előkészítés megtörtént, elektromos alumínium redőnyök, márvány párkányok, elektromos nagykapu illetve motorizált szekcionált garázskapu, fúrt kút, viacoloros kocsi és személyi bejáró, kutya kennelnek előkészítés, a nagyobbik épületben fatüzelésű kandalló növeli komfort és hangulat érzetünket.
A 18 nm-es fedett teraszról idilli kilátás nyílik az 1316 nm-es dísznövényekkel, fákkal, bokrokkal, díszcserjékkel ültetett, épített parkosított díszkertre.
A felsőkategóriás gépekkel, szag elszívóval ellátott egyedi konyhabútor és további beépített bútorok az ár részét képezik.
A környék infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek és tömegközlekedés pár perc sétára megtalálható.
Illetve kisebb lakás, ingatlan a 11. vagy 18.kerületben beszámítható.
IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok