+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Nagytarcsa - Eladó Ház

Alapterület
142 m2
Irányár
123.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
291726

Nagytarcsa 5 szoba

Leírás

Eladásra kínálok Nagytarcsa csendes lakóparkjában egy nagyszerű elrendezésű, tágas terekkel rendelkező 5 szobás 142 m2-es, önálló 1 szintes 2019-ben épült családi házat.

A 30-as téglából épült ingatlant 10 centis grafitos szigetelés borítja. Fűtéséről és meleg víz ellátásáról hőszivattyús rendszer gondoskodik, gáz nincs bevezetve az ingatlanba. A jelenleg H tarifa nélkül üzemelő rendszer, padlófűtéssel biztosítja a kellemes hőérzetet az összes helyiségben, rezsi költsége roppant kedvező. Ezen felül inverteres hűtő-fűtő klímával tudjuk szabályozni a hőmérsékletet.
A fafödémes padlás meg lett erősítve, így járható és pakolható is, igény szerint a tervek készen állnak a tetőtér beépítésére. Az ár részét képezi a mozgásérzékelős, minden nyílászáróba beszerelt riasztórendszer illetve a külső kamerarendszer.

A 705m2-es telekméret a magában foglalja a fedett kukatárolót, a térkövezett kocsibeállót 2 autó részére, valamint a 16 m2-es teraszt, ami az elszeparált hátsókertre néz. A hátsókert része a kisház vagy tároló illetve egy játszótér a gyerekeknek. Az automata öntözőrendszer fúrt kútról működik, csepegtető kialakításával, a víz elvezetése dréncsővel biztosított.

A ház elrendezése egészen kiváló, belépve hatalmas tér nyílik elénk. A tágas közlekedőből nyílik 3 szoba, a fürdőszoba, valamint egy háztartási helyiség. A szobák mind 12m2-esek, a jelenleg szülői hálóként használt szobához tartozik egy 4m2-es gardrób. A fürdőszoba káddal és épített zuhannyal valamint wc-vel felszerelt. A háztartási helyiségben a hőszivattyú belső egységén kívül egy vízlágyító is telepítésre került, illetve wc mosdóval is rendelkezésre áll.
A közlekedőből, a beépített szekrény mellett elhaladva érünk az amerikai konyhás nappaliba, ahonnan nyílik a 4. 12m2-es szoba. A konyha és nappali ugyan egy légtér, mégis a konyha kicsit elszeparálva, külön képez 9m2-et, és tartozik hozzá még egy 2.5m2-es kamra is, ami megkönnyíti a tárolást. A 35m2-es nappaliból tolóajtón keresztül juthatunk ki a teraszra és a hátsókertbe.

Elhelyezkedése kiváló, csendes barátságos lakópark, kedves szomszédokkal. Az M0-s autópálya közelsége megkönnyíti a közlekedést. Kellemes séta távolságon belül találunk boltot, iskolát és óvodát is. A volán busz járatai kielégítő sűrűséggel járnak.

Az ingatlan remek lehetőség nagycsaládosok, gyermeket tervező fiatal párok, illetve bővülni vágyó családok számára is. Az ár részét képezi a már eddig is felsorolt extrák mellett a gépiesített konyhabútor, a beépített bútorok. A jacuzzi alku tárgyát képezi.

Az ingatlan irányára: 123.900.000 Ft.
Az ingatlan permentes, azonnal költözhető.
Irodánk ingyenes hitelügyintézéssel, tanácsadással számos bank ajánlatával és új csok folyósításával várja ügyfeleit.

Kapcsolati adatok

Fodor Zsolt

Fodor Zsolt

Referens

+36-20-355 6000

info@fodoringatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok