+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Szigethalom - Eladó Ház

Alapterület
105 m2
Irányár
119.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
305672

Leírás

Eladásra kínálok Szigethalom, Dunasziget részén egy gyönyörűen karbantartott 105 nm-es, MEDENCÉS, nappali + 3 hálószobás, a Kis-Dunától 30m-re elhelyezkedő családi házat és akár vele egy komplett vízi járműbérléssel foglalkozó vállalkozást!

Elrendezését tekintve:
Földszint: fedett belépő, előszoba, nappali étkezővel egyben, konyha, kamra, külön Wc, fürdő.
Emelet: 3 db külön nyíló hálószoba, külön Wc, fürdőszoba.

A fűtést és a melegvizet gáz kombi-cirkó szolgáltatja. Szerkezetét tekintve 30-as porotherm tégla, nyílászárói műanyagok. Komfortérzetünket szolgálja 3 db klíma. Biztonságérzetünkről egy 8 kamerával szerelt biztonsági kamera rendszer és riasztó gondoskodik. Az udvaron található 6x3 méteres 1.4 méter mély, hangulatos világítással felszerelt medence és egy igényesen kialakított sütögető hely is. Autóink tárolására egy akár 2 autónak is megfelelő fedett garázsban van lehetőség. Szerszámaink tárolására egy 10 nm-es kerti tárolóban megoldott. Az udvart két elektromosan működtetett nagykapun is megközelíthetjük. Parkosított udvarának gondozása igen egyszerű műfű borításának köszönhetően.

Építés éve: 1998

Telek terület: 326 nm

A vételár tartalmaz egy 6x3 méteres stéget a Kis-Dunán, valamint egy kishajó bérléssel foglalkozó igen gyümölcsöző vállalkozást, amely magában foglal 3 db bérbeadható hajót is valamint egy kikötőt, amelyen még 3 hajót tudunk bértárolni.
Az ingatlan per, teher és igénymentes rövid költözési idővel bírtokbavehető!!!

Elhelyezkedését tekintve Szigethalom üdülő területén helyezkedik el a Kis-Dunától 30-40 méterre. A közelben található Szigethalom büszkesége a Karám Vendéglő, Íz Király vendéglő, számos fagylaltozó, palacsintázó és kisbolt is.

Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek. M0-ás autóút pár perc alatt elérhető.

Kiváló választás: kisebb, nagyobb családoknak, idős és fiatal pároknak, a horgászat szerelmeseinek, természet kedvelőinek.

IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK ÉS ZÖLD HITEL FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!


Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok