+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Vecsés - Eladó Ház

Alapterület
90 m2
Irányár
64.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
297011

Leírás

Eladásra kínálok Vecsés-Kertekalja részén, egy 90 nm-es teljesen felújított, illetve újjá épített 100 nm saját telekterülettel rendelkező 2 szintes, nappali + 3 hálószobás saját helyrajzi számmal rendelkező ikerházi lakást!!!

Az ingatlan újjáépítése 2022-ben történt meg, egy falat kivéve, szerkezete ytong tégla. A kivitelező az újjáépítés során kizárólag minőségi alapanyagokat használt. Az kivitelezés során a víz, villany, gáz és csatorna rendszerét is teljesen felújították. Nyílászárói műanyagok, elektromos redőnnyel felszereltek egy ablak kivételével. Komfortérzetünket szolgálja 2 db inverteres hűtő-fűtő klíma, amely H-tarifáról üzemeltethető. Biztonságérzetünket szolgálja a már kiépített IP kamera és riasztórendszer.

Az ház udvarán helyet kapott még egy fedett udvari kiülő is.

Elhelyezkedését tekintve kiváló helyen van, csendes mellék utcában, gondozott családi házak szomszédságában. Vecsés-kertekalja vasútállomás 4 perc sétára található, ahonnan 30 perc alatt a Nyugati-pályaudvaron lehetünk.

Elrendezését tekintve a következő:
Földszint: amerikai konyhás nappali 35 nm, 2 db külön nyíló hálószoba
(9 nm)(9 nm), fürdőszoba(4 nm), wc
Tetőtér: közlekező(4 nm), Szoba(20 nm), erkély(3 nm)

A fűtésről és a melegvíz ellátásról egy 24 KW-os kombi gáz-cirkó gondoskodik padló fűtéssel az összes helyiségben, kivétel az emelet ahol a fűtésről, inverteres hűtő-fűtő klíma fog gondoskodni.

A ház homlokzata 10 cm vastag polysztirol-hab szigetelést kapott, a födém szigetelés 30 cm kőzetgyapot szigeteléssel ellátott.
Az ingatlanba elektromos kapun juthatunk, ahol a viacolorral lerakott kocsibeállón akár két autóval is kényelmesen parkolhatunk.
Az ház udvarán helyet kapott még egy fedett udvari kiülő is.

Extrák:
-2 db klíma(H-tarifa)
-elektromos kapu
-WPC kerítéselemek
-viacolorral burkolt parkosított udvar
-antracit betoncserép
-minőségi burkolatok
-risztó, kamera rendszer
-elektromos redőny

Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, iskola, óvoda, bölcsőde, könyvtár, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek.

IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok