+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Vecsés - Eladó Ház

Alapterület
125 m2
Irányár
134.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
316290

Leírás



Vecsés, Kispatak lakópark egyik csendes utcájában eladásra kínálok egy 2005-ben épült, belső kétszintes, duplakomfortos, garázzsal kapcsolatos, 6 KW teljesítményű napelemekkel felszerelt, energiatakarékos, 527 nm-es telken lévő, netto 125,45 nm hasznos alapterületű ikerházat.

Az ingatlan elosztása:

Földszint: Előszoba, Amerikai konyhás nappali, WC, fürdőszoba (kád+zuhanyzó), 1 hálószoba, tároló, garázs.

Emelet: 2db hálószoba, gardrób, fürdőszoba (kád) + WC

Az ingatlan 2005-ben épült netto hasznos 125,45 nm alapterületű ikerház, Phorotherm téglából, mely 10 cm-es Dryvit homlokzati, valamint 15 cm-es üveggyapot födém hőszigeteléssel rendelkezik, mediterrán cserépfedéssel. Minőségi 3 rétegű üvegezéssel, nappaliban, a hálókban, műanyag reluxa sötétítővel, szúnyoghálóval ellátott nyílászárók kerültek beépítésre. A konyha teljes mértékben gépesített, (Bosch) elektromos sütő illetve gáz főzőlap (Bosch), beépített mosogatógéppel van ellátva. A nappaliban magas fényű laminált lap, a konyhában és az étkezőben járólap, a hálószobákban laminált lap került elhelyezésre.

A fűtésről és meleg vízellátásról egy 24kw-os (Baxi) kondenzációs gázkazán, az alsó szinten padló és radiátoros hő leadók a felső szinten radiátoros hő leadók segítségével gondoskodik. A nappaliban és a felsőszinten az egyik hálószoba 3.5 kw-os inverteres hűtő-fűtő klímákkal felszereltek az őszi, tavaszi időszak temperálására, és a nyári klimatizálás érdekében. Az épület teljeskörű védelem feltételeinek megfelelő riasztóval felszerelt. A napelemes rendszer 6 KW-os teljesítményű, 2022-ben került telepítésre az éves ssaldó elszámolással.

A kényelmes hátsó18 nm-es terasz, járólappal burkolt, kiváló választás a pihenés, a reggeli kávé, a naplemente megtekintése vagy a családi, baráti összejövetelek eltöltésére.
A lakáshoz tartozik egy 527 nm-es saját leválasztott egyedi parkosított kert, amely fúrt kútról üzemelő öntöző rendszerrel van ellátva. Jelenleg egy 6 nm- es fa zárt kerti tároló található a kertben, ahol a kerti szerszámok, biciklik, gyerekjátékok tárolására kiválóan alkalmas.

Ami nagyon Fontos: Az ingatlan per-teher mentes!!!

Lokáció:

Vecsés csendes, hangulatos kis utcájában található.
Az ingatlantól 1Km-en belül bölcsőde, óvoda, iskola a közelben CBA, Posta, pékség, étterem, található. A sportkedvelőknek a lakópark mellett futó pálya, a gyerekes szülőknek játszótér lett csinálva. Autóval M0, M4, M5 utak néhány perc alatt, a belváros több útvonalon könnyen elérhető.

Ideális otthon lehet fiatal pároknak, egy-két gyermekes családoknak egyaránt !!!

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, keressen a megadott telefonszámon a hét bármely napján.

IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok