+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Veresegyház - Eladó Ház

Alapterület
112 m2
Irányár
124.490.000 Ft
Hirdetés azonosító
314004

Leírás

Kizárólag a Fodor Ingatlaniroda kínálatában!

Veresegyházán a Ligetek lakóparkban csendes, nyugodt környezetben, eladásra kínálok egy 2012-ben épült egyszintes 112 m2-es, amerikai-konyhás nappali + 4 szobás duplakomfortos ikerházat.

A lakóparkban ennek a lakásnak párja nincs!

Kiváló, elrendezésű és kialakítású, csak jó minőségű alapanyagokból készült.

A precíz, kedves tulajdonosok minden apró részletre odafigyeltek, hogy a legminőségibb szaniterek, burkolatok, konyhabútor kerüljön be és még sorolhatnám, amik emelik a lakás értékét.
Az ingatlan fűtéséről és meleg víz ellátásáról 24 Kw-os gáz cirkóról (Bosch) üzemel radiátoros hő leadók segítségével. A nyílászárók fehér műanyag manuális redőnnyel és rolós szúnyoghálóval felszereltek. A nappaliban helyett kapott egy tégla kandalló, amely állttal a lakás fűtési rezsi költsége igen alacsony.
A lakás kiváló fekvése végett teljesen körbe napozott, a saját privát 495 m2-es zöldellő fű kertben teljesen parkosítva van, melynek öntözését öntöző rendszer látja el. A kertben továbbá helyet kapott egy 2 nm- es könnyűszerkezetes fa kerti tároló, amely a kerti szerszámok, biciklik, gyerekjátékok tárolására kiválóan alkalmas,valamint egy épített szalonna sütő.

Kialakítását tekintve: előszoba, 2db fürdőszoba +Wc, 4 db háló szoba, amerikai konyhás nappali, tároló, terasz.

A csodaszép, minőségi konyhabútor, beépített sütő, főzőlap, mosogatógép illetve az előszoba bútor az ár részét képezi. Ebbe a lakásba csak be kell költözni. A 15 m2- es terasz a közös családi ebédet, baráti beszélgetések, aktív pihenés tökéletes helyszíne. Az ingatlanhoz tartozik 2 db autó számára kialakított saját felszíni parkoló, ami az árban benne van.

Ami nagyon Fontos: Az ingatlan rövid időn belül költözhető!!!


Kiváló választás olyan fiatal párok, családok számára, akik a kényelem, a meghitt meleg otthon, kellemes szomszédok, a családias, kertvárosi környezetet keresik! Minden igényt kielégít!
Jöjjön el nézze meg legyen öné ez az álom otthon!

Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben: iskola, óvoda, bölcsőde, felnőtt illetve gyermekorvosi ellátás, kisebb boltok, bevásárlási lehetőségek.

IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok