+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
IX. kerület, József Attila ltp., Epreserdő utca
Alapterület
51 m2
Irányár
44.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
318363

Leírás

IX. Kerület József Attila lakótelepen az Epreserdő utcában kínálok eladásra egy 51 négyzetméteres, 4. emeleti, 1+2 félszobás, erkélyes, téglalakást.

A 4 emeletes társasház 1965-ben épült, karbantartott állapotban van, PANELPROGRAMBAN RÉSZT VETT, kedves szomszédokkal lakott a lépcsőház kulturált.

A lakás elosztása: Előszoba-közlekedő, kamra, fürdőszoba, konyha, étkező, 2 szoba, erkély. Az előszoba, konyha és a fürdőszoba járólappal, a szobákban és az étkezőkben valódi fa mozaik parketta került beépítésre, amely egy csiszolás után ismét a lakás éke lehet. Fürdőszobájában ülőkádas modern, több funkciós zuhanykabin került beépítésre.

Az ingatlan fűtése és melegvíz ellátása, távfűtéssel megoldott egyedi méréssel. Bejárati ajtaja NÍVÓ biztonsági ajtó, illetve ablakai műanyag ablakok, redőnnyel ellátottak. Parkolni a társasház előtt lehet ingyenesen, jó levegő, minimális gépjármű forgalom jellemezi a környéket. Közös költsége 19.500 Ft/hó ami tartalmazza a lépcsőház takarítást, a társasház világítását, biztosítását és a közös képviseleti díjat is. Komplett rezsi 40 ezer Forint/hó mindennel együtt.

A lakáshoz tartozik a pincében egy 10 nm-es saját zárható tároló.

A konyhabútor illetve a beépített gardróbszekrények, beépített bútorok az ár részét képezik. További bútorok megegyezés alapján. A lakás rugalmasan megtekinthető, kulcsom van hozzá.

Kiváló választás egyedül állók, fiatal párok, kisebb családok, házaspárok, vagy akár befektetők számára egyaránt.

Infrastruktúrája kiváló, iskola, óvoda, bölcsőde, bevásárlási lehetőségek, központ pár percre, minden kiszolgáló egység a közelben.

AZ ALAPRAJZ ÉS A LEÍRÁS, KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!!!

IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok