+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Szigetszentmiklós - Eladó Lakás

Alapterület
67 m2
Irányár
65.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
311199

Leírás

Szigetszentmiklós szívében csendes mellékutcában kínálok eladásra egy teljesen zárt lakóparkban, magas, exkluzív műszaki és esztétikai tartalommal és megújuló energiaforrással rendelkező új építésű lakásokat.

A lakások mérete 39.1 nm és 74 nm között mozognak, amerikai-konyhás nappali + 1, 2 szobás ingatlanok épülnek terasszal vagy erkéllyel.

A hatalmas telken 5 db társasház épül, összesen 58 db lakás, 60 db mélygarázs beállóval, 1 irodával és 58 db felszíni beállóval. A társasház zárt területén teljes parkosítás, saját tó, csobogóval.

Megkezdődött a 2. ütemben kivitelezésre kerülő 36 lakás értékesítése. A lakások lefoglalhatóak az építkezés elkezdődött, jelenleg 60-70%-os készültségi fokban vannak. A lakásokhoz felszíni parkoló és teremgarázs is vásárolható, amiben elektromos autók töltésére alkalmas parkolóhelyek vannak kialakítva. Társasházban a mélygarázstól kezdve a legfelső szintig, lift áll az ott lakók kényelme rendelkezésére. Ez alól kivétel a C és E lépcsőház ahol csak a liftakna kerül kivitelezésre.

Minden tekintetben megfelel a mai kor elvárásainak: 38 –as Porotherm téglából épül 14 cm grafitos homlokzati szigeteléssel, a lakások között 20 cm-es Silka hanggátló tégla illetve még egy 5cm-es előtétfal kerül beépítésre. A lakások fűtését és hűtését központi hőszivattyú fogja szolgáltatni mennyezet hűtés-fűtés formájában. A hidegburkolattal ellátott helyiségekben, vagyis a fürdőben és a wc-ben padlófűtés szolgálja komfortérzetünket, valamint a fürdőbe felszerelésre kerül egy elektromos törölközőszárítós radiátor is.

A lakásokhoz tartozó alapfelszereltség :
• Okosotthon, távolról vezérelhető Prémium kategóriás Hőszivattyú, mennyezet hűtő-fűtő rendszer
• IP videós kaputelefon
• A energetikai besorolás
• Háromrétegű nyílászáró, elektromos redőnnyel, szúnyoghálóval.
• Riasztó előkészítés


További Extrák felár ellenénem kérhetőek:
• Konyhabútor
• Konyhafelszerelés
• Kamerarendszer lakásban (wifis, okostelefonról nézhető)
• Okostelefonnal összekapcsolt riasztórendszer


Megbízható, tőkeerős kivitelező, évek óta az ingatlan piacon, precíz, minőségi anyagokkal és emberi erőforrással dolgozik. Referencia házak a közelben. A hirdetésben szereplő vételár a kulcsrakész állapotra vonatkozik. Burkolatok, szaniterek, beltéri ajtók választhatóak. Teljes tervdomumentáció, irodánkban személyesen megtekinthető.
2024-ben költözhető lakások.

Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, iskola, óvoda, bölcsőde, játszótér, bevásárlási lehetőségek, orvosi ellátás, kikapcsolódási lehetőségek és az M0-ás is pár percre.

IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!!!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok