+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Szigetszentmiklós - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Losonczi utca
Alapterület
52 m2
Irányár
52.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
304065

Leírás

Eladásra kínálok Szigetszentmiklós Városközpontjában, egy 52 nm-es, teraszos, kertkapcsolatos, 2004-ben épült, földszinti, társasházi lakást!!!

A társasház 2004-ben épült, karbantartása a kiváló lakóközösségének köszönhetően folyamatos. A társasház belső udvarán található egy játszótér is, amely a lakóparkban élő gyerekek szórakozását szolgálja.

Elosztása: Előszoba, fürdőszoba WC-vel egyben, nappalival egybenyitott konyha, hálószoba, terasz.

Az ingatlan társasházi albetét, saját helyrajzi számmal rendelkezik.

A lakás igényesen karbantartott, azonnali beköltözésre alkalmas állapotban van. A fűtés és a melegvíz ellátás házközponti, egyedi méréssel. Szerkezetét tekintve YTONG, nyílászárói műanyagok redőnnyel felszereltek. A minőségi gépekkel felszerelt konyhabútor az ár részét képezi. Komfortérzetünkről 1 db, hűtő-fűtő klíma gondoskodik, a nappaliban. Biztonságérzetünkről riasztó gondoskodik.

A lakás közös költsége igen kedvező 17.800 Ft, amely tartalmazza társasház takarítását, világítását, biztosítását a szemét elszállítás díját, illetve a közösképviseleti díjat és a felújítási alapot is.

Gépkocsinkat egy zárt belső udvari parkolóban tudhatjuk biztonságban, amelybe a bejutás elektromos kapun keresztül történik.

Elhelyezkedése révén kiváló választás egyedülállók, fiatal párok, idős házaspárok vagy befektetők számára egyaránt.

Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, iskola, óvoda, bölcsőde, könyvtár, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek. M0-ás autóút megközelítőleg 5 perc alatt elérhető. BKV buszvégállomás 5 perc sétára. A közelben PENNY, Aldi is megtalálható.

A lakás per és tehermentes, rövid költözési határidővel birtokba vehető.

IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok