+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XVIII. kerület, Miklóstelep
Alapterület
157 m2
Irányár
119.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
321266

Önálló családi ház a XVIII.kerület központjában

Leírás

Budapest XVIII. Kerületének központjában, a Szarvas csárda tér közelében kínálom eladásra ezt az önálló, körbejárható, remek elosztású, tágas, világos terekkel rendelkező, 157 négyzetméter hasznos alapterületű, nappali + 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, alápincézett, két szintes családi házat, 580 négyzetméteres telekkel.

Az 1995-ben masszív alapokra épült téglaház 3 szintből áll. Az alsó pince szinten található egy mosókonyha, egy leválasztott tároló, ahol a FÉG cirkó és a BOSCH villanybojler kapott helyet, valamint egy autó számára garázs, melyet garázslehajtón lehet megközelíteni. Az emelt földszinten a közlekedőből nyílik egy fürdőszoba zuhanyzóval, wc-vel és bidével ellátva, valamint a lépcsőház, ami a pincétől a tetőtérig vezet. A közlekedőből nyílik egy hatalmas L alakú elosztású amerikai konyhás nappali étkezővel és teraszkapcsolattal. Az L alak egyik szárnya a konyhapulttal elszeparált, gépesített konyha, a másik végén pedig a kandallóval és klímával felszerelt nappali helyezkedik el. A kettő között az étkező, illetve egy olvasó sarok lett kialakítva. A nappali részből juthatunk ki a tágas, világos 30 négyzetméteres teraszra, melyről lépcső vezet le a hátsókertbe.

A tetőtérbe felérve tágas közlekedőből nyílik 3 hálószoba melyből a kettő hátsókertre nézőt összekapcsol egy 10 négyzetméteres erkély, továbbá egy dolgozó/gardrób szoba és egy fürdőszoba lett kialakítva. A fürdőszoba tágas, süllyesztett káddal, wc-vel és bidével felszerelt.

A ház fűtése radiátoros hőleadókon keresztül, a pincében elhelyezett FÉG cirkó biztosítja, meleg víz ellátása BOSCH villanybojlerről működik, melyet szivattyú segítségével juttat el minden szintre.

Az YTONG téglából épült ház nyílászárói fakeretesek, thermo üveggel ellátva, így biztosítva a kellő szigetelést és szellőzést egyszerre. A nemesvakolatba kevert szigetelővel, az akkori legmodernebb technikával épült a ház, így némi homlokzati szigeteléssel is ellátott.

A ház oldalfalához érintkezve egy beton alapú, könnyűszerkezetes garázs, mely még egy autó parkolására alkalmas, valamint a garázs előtti hellyel, már 3 autó is tud parkolni a telken belül, ebből 2 zárt, fedett helyen.

A hátsó kert az utcáról teljesen elszeparált, biztosítja a kellő privátszférát, mindemelett elengedő teret biztosít bármilyen egyéb kinti tevékenységre. A terasz kényelmes méretű, akár pihenésre, olvasásra, grillezésre, családi összejövetelekre vágyunk.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, mellékutcában helyezkedik el, közel több főútvonalhoz, a Lőrinci piachoz, valamint az 50-es villamoshoz is, mégis mind a lakáson belül, mind a teraszra vagy a hátsókertre a nyugodtság és a harmónia jellemző. A központi elhelyezkedés minden előnye kiélvezhető és cserébe nem kell feladni a békés pihenés érzését sem.

Ajánlom ezt a jó elrendezésű, tágas világos családi házat, olyan párok és családok számára, akiknek fontos a jó elhelyezkedés mellett, a praktikus elrendezés, és a családi életnek helyszínt adó nagy terek, mint az étkezős nappali és a terasz a hátsókerttel. Ugyanakkor, a privátszféra is elérhető a hálószobákban és a dolgozóban.

Keressen bizalommal a hét bármely napján, ha felkeltette az érdeklődését, illetve további kérdések esetén.



Az ingatlan irányára: 119 millió forint.

Az ingatlan per és tehermentes, jogilag rendezett, 3-6 hónapon belül birtokba vehető.

IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK

AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Bajzák Gergely

Bajzák Gergely

Értékesítő

+36-30-308 7480

bajzakgergely@fodoringatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok