+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XVIII. kerület, Alacskai úti ltp.
Alapterület
60 m2
Irányár
54.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
320640

Leírás

Kivételes Ajánlat!

A megfelelő otthon, a nyugalom záloga a Fodor Ingatlanközvetítő kft kínálatában!!!

XVIII. kerület közkedvelt részén az Alacska úti lakótelepen eladásra kínálok egy egész nap fényáradatban úszó, 3. emeleti 60 nm-es 2 szobás gyönyörű állapotban levő társasházi téglából épült lakást.

A társasház 2001–ben épült, a lépcsőház rendezett tiszta, lakóközössége kiváló. A lakás szép állapotban tündököl, a kedves tulajdonos gondosan oda figyelt minden részletre. 2018-ban az ingatlan teljes felújításon esett át, bele értve a teljes villamos hálózatát is. A konyhában egyedi konyhabútor, mikrohullámsütő, beépített sütővel, szagelszívóval felszerelt. A nappaliban és az előszobában és a szobákban minőségi szekrények lettek beépítve. A lakás, nyílászárói, műanyagból készültek 2 rétegű 5 légkamrás thermo üveggel és részben redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. Bejárati ajtó biztonsági ajtóra cserélve lett. Szobái laminált parkettával, további helységei járólappal burkoltak. Fűtése és meleg víz ellátásáról, turbós gázkazánról történik egyedi mérőórával, radiátoros hő leadók segítségével.

Elosztását tekintve kiváló: előszoba (3,6 nm), szoba (17,6 nm), konyha (7,5 nm), nappali (20 nm), folyosó (4,1 nm) Wc (1 nm), fürdő (3,3 nm), tároló (1,1 nm).

Közös költsége nagyon kedvező: 17000 forint/hó ami tartalmazza a lépcsőház és az udvar fenn tartását, takarítását, a lépcsőház világítását, a társasház biztosítását, a szemét szállítást és a közös képviseleti díjat is. A gáz álltalány: 10000 Ft/hó, villany: 4000 Ft, víz: 2000 FT.

A lakáshoz egy 4 nm-es zárt saját privát tároló tartozik. Gépjárművel parkolni ingyenesen a társasház előtt lehet. A társasházba, elektromos ajtón keresztül léphetünk be, kizárólag csak az ott lakók használhatják. Az épület előtt térfigyelő kamera gondoskodik a környékbiztonságról.
Kiváló elrendezése és elhelyezkedése révén egyedülállók, fiatal párok, családok vagy akár nyugdíjasok és befektetők számára is tökéletes választás. A társasházban elhelyezkedő azok lakások egyike, amibe csak költözni kell, a környék híres a közbiztonságról, jó lakóközösségről.
A hirdetésben szereplő alaprajz és leírás kizárólag tájékoztató jellegű.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele, legyen öné ez az álomotthon!!!

Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben. Iskola, óvoda, bölcsőde, bevásárlási lehetőségek.

IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok