+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XVIII. kerület, Alacskai úti ltp.
Alapterület
64 m2
Irányár
61.400.000 Ft
Hirdetés azonosító
321938

Leírás

XVIII. kerület Krepuska-Géza-telepen Tölgy utcában kínálok eladásra egy szinte azonnal kötözhető Per és Tehermentes 64 nm-es 1. emeleti 3 szobás gyönyörű állapotban lévő tehermentes erkélyes téglalakást.
A társasház 4 szintes, 2002-ben épült, a lépcsőház rendezett tiszta, lakóközössége kiváló. A lakás szép állapotban tündököl, a kedves tulajdonosok, gondosan odafigyeltek minden részletre. 2017-től teljes felújításon esett át, méretre gyártott minőségi gépekkel ellátott konyhabútor, 2019-ben fürdőszoba, szaniterek cseréje, 2022-ben nappaliban padlószőnyeg és Vinyl burkolat és tisztasági festés megtörtént. Nyílászárói műanyagból készültek, redőnnyel, thermo üveggel, szúnyoghálóval ellátottak. Szobái padlószőnyeggel további helységei járólappal burkoltak. Nappaliba és az egyik hálószobában ( Panasonic, Midea)inverteres hűtő-fűtő klíma került beépítésre. Nappali erkélykapcsolatos, továbbá a 2 hálószobában franciaerkély lett kialakítva.
Kiváló elrendezése és elhelyezkedése révén nem csak egyedülállók, fiatal párok, hanem családok vagy akár nyugdíjasok és befektetők számára is tökéletes választás. Alacskai lakótelepi lakások egyike, amibe csak költözni kell a lakópark híres a közbiztonságról, jó lakóközösségről.
Közös költsége nagyon kedvező: 18.800 forint/hó ami tartalmazza lépcsőház és az udvar fenn tartását, a lépcsőház világítását, a társasház biztosítását, a szemét szállítást és a közös képviseleti díjat sőt felújítási alapot is. A lakás fűtéséről és melegvíz ellátásáról Kombi gázcírkó gondoskodik.
Elosztása: előszoba-közlekedő, fürdőszoba-wc, konyha, nappali-étkező, 2 db szoba, erkély.
A gépesített minőségi bútorlapból készült konyhabútor és a közlekedőben lévő beépített gardrób szekrény az ár részét képezik.
Továbbá opcionálisan megvásárolható zárható 4 nm-es tároló, önálló helyrajzi számmal. A tároló ára 2.5 Millió Forint
Elhelyezkedését tekintve kiváló, igazi családi otthon, a béke nyugalom harmóniáját adja vissza.
Autóval közterületen a társasház előtt lehet parkolni, térfigyelő kamera gondoskodik a biztonságról.
Rövid költözési határidővel birtokba vehető. Komoly jelentkezők jelentkezését várjuk!
Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység pár percre, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek elérhetőek. Központi helyen mégis csendes nyugodt környéken található. Tömegközlekedése kiváló.
Keressen bizalommal, legyen öné az álom otthon.
IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok