+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XVIII. kerület, Újpéteritelep
Alapterület
141 m2
Irányár
128.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
306720

Leírás

HASZNÁLATBAVÉTELI ENGEDÉLLYEL RENDELKEZIK, RÖVID HATÁRIDŐVEL BÍRTOKBA VEHETŐ!!!

Eladásra kínálok, a 18.kerület méltán közkedvelt, ÚJPÉTERITELEP-részén 1 db új építésű, 2 szintes, hőszivattyús, SZINTE AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, 141 nm-es, nappali + 4 hálószobás, garázsos, utcafronti ikerházi lakást.

Az ingatlanok egy 726 nm-es telken kerültek kivitelezésre, egymás mögötti elhelyezkedéssel, külön kocsibejárón közelíthetőek meg.

Elhelyezkedését tekintve az ingatlanok kiváló és kedvelt helyen a 18. kerület Újpéteritelep részén, központi helyen helyezkednek el a Nemes-Kisfaludy utca kereszteződésétől néhány száz méterre.

Ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztással kerülnek értékesítésre az ingatlanok. A szóban forgó ingatlanok csak a tárolóval kapcsolódnak egymáshoz a földszinten, az emeleten pedig csak fürdőszobával és gardrób helyiséggel, így az egymás mellett élő családok nem zavarják egymás nyugalmát, ugyanis az áthallás nincs. Az ingatlan kertkapcsolatos.

Az utcafronti emeletes, 1. lakás, nappali + 4 hálószobás, nettó hasznos fűtött lakóterület 124.98 nm + fűtött garázs(16.47 nm) + burkolt terasz(17.28 nm) + erkély(kb.10 nm) + fedett belépő (3.3 nm)

Telek mérete: bruttó 230 nm

Kulcsrakész ár: 128.000.000 Ft

Több éve működő rengeteg referenciával rendelkező cég építi, megbízható, precíz emberi erőforrással, megfelelő anyagi háttérrel rendelkezik. Fűtéséről és melegvíz ellátásáról Hőszivattyús rendszer gondoskodik. A földszinten padlófűtés + központi fan-coil. Az emeleten padló fűtés és mennyezet hűtés-fűtés. A fürdőszobák szaniterei és burkolatai már adottak, a nappali és terasz burkolata még igény szerint választható. A földszinti fürdőszoba burkolatai szemet gyönyörködtető eredeti márványból készültek.

Műszaki:
- 30-as főfal(Ytong) 14 cm-es polisztirolhab szigetelés
- vasbeton sávalap
- fehér, műanyag tokos. 3rétegű 6 légkamrás thermo üvegezésű külső nyílászárók részen elektromos redőnnyel felszereltek.
- hőszivattyú, padlófűtés, központi fan-coil(H-tarifa)
- betonfödém
Tulajdonságok:
- amerikai konyhás nappali
- 4 db hálószoba
- elektromos kapu előkészítés
- elektromos szekcionált garázskapu


- Lakások átláthatatlan kerítéssel elválasztva

Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben iskola, óvoda, bölcsőde , orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek.

AZ ALAPRAJZ ÉS A LEÍRÉS KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!!!


IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok