+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Délegyháza - Eladó Ház

Alapterület
188 m2
Irányár
138.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
315690

Leírás

Eladásra kínálok Délegyházán egy 3 épület együttesből álló összesen 188 nm-es, 1490 nm-es telken fekvő, két generációnak is kiválóan megfelelő, kényelmes, családi otthont!!!

A ház 2020-ban kapták meg a használatbavételi engedélyt. A telken 3 építmény helyezkedik el, az utcafront felől egy 100nm-es nappali + 2 hálószobás tágas tégla építésű családi ház, kiváló méretű terasszal, mögötte egy másik könnyűszerkezetes, szigetelt épület, amely áll egy mindennel felszerelt 18 nm-es nyári konyhából, illetve sütögető helyiségből, amely a oldalsó hangulatos ponyva borításnak köszönhetően egy ott felszerelt inverteres hűtő-fűtő klímával, télen nyáron használható. ugyanebben az épületben egy található egy 35 nm-es jelenleg tornateremnek használatos helyiség, amely nagyméretű nyílászáróinak köszönhetően egész nap világos. Az utolsó 33 nm-es könnyűszerkezetes, szigetelt, amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával és egy fürdőszobával rendelkező kisház a legutolsó épület a telken, utána már egy lekerített konyhakertnek használt telekrész található. Mindhárom épület külön fűtésrendszerrel rendelkezik, vagyis 3 db kombi gáz-cirkó szolgáltatja a fűtést és a melegvizet. Az utca fronti téglaépítésű fő épületben egy cserépkályha is beszerelésre került. Rezsink optimalizásáról napelem gondoskodik. Az udvaron az utcafront felől egy darab nyitott, az udvar közepén kettő darab fedett kocsibeálló található. Az udvar nagyrésze minőségi térkő burkolattal burkolt. A gyönyörűen parkosított kertrészek locsolásáról automata öntözőrendszer gondoskodik.

Az utcafronti lakóház és a nyárikonyhával egybe épített jelenleg tornaterem fűtése kiváltható, elektromos fűtéssel, az azokban felszerelt 5 db klíma berendezésnek köszönhetően.

Elosztást lásd az alaprajzokon!!!

Telek mérete: 1500 nm

A házak homlokzatán 10 cm-es polisztirol hab szigetelés van.
Nyílászárói: 3 rétegű üvegezésű, 6 légkamrás műanyag nyílászárók, alumínium redőnnyel szúnyoghálóval fekszereltek.
Anyagait és belső burkolatait az igényesség és a minőség jellemzi.
Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, bölcsőde, óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek.
Az ingatlantól pár perc autóútra strand és számtalan horgásztó, amely kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújthat. Budapest csúcsidőben max. 30 perc autóútra elérhető.
Ideális választás családoknak, fiatal illetve idős pároknak, befektetőknek is egyaránt.
IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok