+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Gyál - Eladó Ház

Alapterület
115 m2
Irányár
79.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
290551

Leírás

Gyál frekventált részén kínálok eladásra egy nettó 115 nm-es egyszintes, 3 szobás, dupla fürdőszobás önálló családi házat.
Az épület az 1990-ben épült, 38-as téglából masszív alapra, azonban 2010-ban azonban felújítás vette kezdetét tetőszerkezete kiváló, betonfödémes, akár még egy szint ráépíthető, palatetős. Nyílászáróit ekkor műanyagra cserélték, ami redőnnyel és részben szúnyoghálóval ellátottak, Fűtéséről gázkonvektorok, melegvíz ellátásáról villanybojler gondoskodik. Állapotát tekintve átlagos lakható, egy tisztasági festés után szinte azonnal költözhető. Szobái valódi fa parkettával, laminált padlóval illetve pvc-vel, további helységei járólappal burkoltak. Emeleti szint igény szerint beépíthető. Jelen állapotát tekintve az épület 2 lakóegységre tagolódik egy 80 nm illetve egy 35 nm de egy ajtó visszabontása után azonnal egybe nyitható. 2 külön villanybojler szolgáltatja a meleg vizet az egyik szinte új. 2 bejárata is van az ingatlannak ezáltal akár 2 generációnak is tökéletes választás. Telekmérete kiváló 534 nm ahol még helyet kapott egy 20 nm-es szerelőműhely is. Az épület alatt egy 20 nm-es száraz pince található. Az épület riasztóval és klímával felszerelt.
Az ingatlan osztatlan közös tulajdonban van használati megosztással rendelkezik, tehát jogilag rendezett. Per és Tehermentes, 2-3 hónap költözési határidővel birtokba vehető.
A környék infrastruktúrája kiváló, központi helyen helyezkedik el, minden kiszolgáló egység és tömegközlekedés pár perc sétára megtalálható.
IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok