+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Gyál - Eladó Ház

Alapterület
138 m2
Irányár
94.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
304201

Leírás

Gyál legjobb részén kínálok eladásra egy 138 nm-es összkomfortos, Amerikai konyhás nappali + 4 hálószobás belső kétszintes ikerházi lakást.
Az ingatlan 2010-ben épült, 10 cm dryvit szigetelt, minőségi alapanyagokból, és ahogy az látszik is, folyamatos karbantartott állapotban van. Hasznos lakóterülete112,5 nm. A lakást esztétikus átgondolt dizájnok és letisztult terek jellemzik. Az ingatlan osztatlan közös tulajdonban van, hivatalos telekhasználati megosztás, ügyvédi ellenjegyzett pecséttel hitelesítve. Az ikerházhoz tartozó telekterület 450 nm. Az ikerházak között hanggátló tégla került beépítésre. Bár a környék híres a biztonságról, az épület riasztóval felszerelt. Garázskapu és a bejárati nagykapu elektromos működésű.
Elrendezése:
Földszint: előszoba, wc, lépcső alatt tároló, szoba, amerikai-konyhás nappali, garázs
Emelet: közlekedő, 3 db hálószoba, fürdőszoba, wc.
Fűtése és melegvíz ellátása gázcirkóról üzemel, alsó szinten padlófűtés, emeleti szinten radiátoros fűtés üzemel. Nyílászárói műanyagból készültek, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, teraszajtónál elektromos motorral ellátott. A nappali teraszkapcsolatos, terasz méret 15,4 nm-es. Telken van egy 4 nm-es fából készült házikó is, ami a biciklik, fűnyíró, kertiszerszámok tárolására kiválóan alkalmas. Gépjárművel a külön garázsban vagy telken belül a parkolás megoldott 1 autó számára.
Az utca tiszta rendezett, kedves szomszédokkal lakott. Átmenő forgalomtól mentes, központ pár percre található.
Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi ellátás.
Ilyen paraméterekkel lévő ingatlan ritka, ide csak költözni kell. Ha ön az álom otthont keresi megtalálta, esztétikus kivitelben, családi házas övezetben.
További tájékoztatásért keressen a megadott elérhetőségek bármelyikén.
IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL és AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok