+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Gyál - Eladó Ház

Alapterület
122 m2
Irányár
88.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
320238

Leírás

Gyál frekventált, azonban csendes mellékutcájában kínálok eladásra egy 122 nm-es kétszintes, duplakomfortos, gyönyörű állapotú családi házat.

Az ingatlan 1965-ben épült, 30-as tégla falazattal, minőségi alapanyagokból, és ahogy az látszik is, folyamatos karbantartott állapotban van. A lakást, esztétikus, átgondolt, dizájnok, letisztult terek jellemzik. 2018-2020 között felújítás vette kezdetét új műanyag nyílászárók alumínium redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek, burkolatok szaniterek cseréje, teljes tető cseréje megtörtént.

Elosztása:

Földszint: Előszoba, étkező + konyha, kamra, 3 db szoba, fürdő (kád)+ wc
Emelet: 2 db szoba, nappali, fürdő (zuhanyzó) + wc,

Az alsószint fűtését gázkazán biztosítja radiátoros hő leadók segítségével, meleg vízellátásról villany boiler gondoskodik . A felső szint fűtéséről és meleg víz ellátásáról kombi cirkó gondoskodik radiátoros hő leadók segítségével. A felső szint komfortérzetéről 3,5 Kw-os inverteres hűtű-fűtő klíma gondoskodik.

A felsőszint almérő órakkal rendelkezik.

A két lakás külön bejáratú, így ha több generáció költözne, biztosított a teljesen szeparált együttélés. Ideális többgenerációs családoknak, vagy otthonukban dolgozóknak rendelő, szalon kialakítására.

Az 1478 nm-es önálló telekterület, amely kiváló választás medence, trambulin elhelyezésére vagy a baráti, családi rendezvények megtartására egyaránt. A kert locsolása ásott kútról üzemel. Az udvaron egy 30 nm- es fedett tégla garázs található, ahol egy autó mellett, kerti szerszámok, biciklik, gyerekjátékok tárolására is kiválóan alkalmas. A gépesített egyedi kialakítású szagelszívóval ellátott konyhabútorok és a beépített bútorok az ár részét képezik.

Jöjjön, el nézze meg legyen öné ez az álom otthon!!!

Az ingatlan per és tehermentes, rövid kiköltözési idővel birtokba vehető!!!

A környék infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység és tömegközlekedés pár perc sétára megtalálható.

IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok