+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Gyál - Eladó Ház

Alapterület
110 m2
Irányár
89.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
322927

Leírás

Gyál csendes kis mellékutcájában kínálok eladásra egy impozáns, 110 nm-es összkomfortos, amerikai-konyhás nappali+4 hálószobás, földszintes, fafödémes, gyönyörű állapotú ikerházi lakást!!!
Az ingatlan 2018-ban épült 30–as Ytong téglából, válaszfalai pedig 10-es Ytong téglából készültek. Az épület homlokzata 10 cm dryvit szigetelt. A lakást esztétikus, átgondolt dizájnok, letisztult terek jellemzik. Kiváló elrendezése és elhelyezkedése végett családok, fiatal párok, nyugdíjasok és befektetők számára is kiváló választás. Az ikerház jelenleg is lakott, kifogástalan állapotban van. Kedves szomszédok, családbarát környezet jellemzi a környéket. A minőségi gépekkel, szagelszívóval felszerelt konyhabútor és a beépített bútorok az ár részét képezik a további bútorzat megegyezés szerint, szintén megvásárolható. Fűtése és melegvíz ellátása 24 Kw-os kombi gázcirkóról üzemel, fürdőszobában padlófűtéssel, további helységekben radiátoros fűtéssel. Nyílászárói műanyagból készültek, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A nappali teraszkapcsolatos. Az épület hűtéséről inverteres hűtő-fűtő klíma gondoskodik. Bár a környék híres a közbiztonságról, az ingatlan riasztó rendszerrel ellátott. Padlástér egy része pakolásra, tárolásra alkalmas. A parkosított ellátott kertben fúrt kút is található.
Az ikerházhoz tartozó telekterület 730 nm. Kertben medencének, sütögetőnek előkészülve, továbbá egy 6 nm-es kertitároló is az ár részét képezi, ami tökéletes választás a kertiszerszámok, biciklik, fűnyíró tárolására. Az ingatlanok osztatlan közös tulajdonban vannak, jogilag rendezett, használati megosztással, ügyvéd által hitelesítve. Minden mérőóra külön. Közös költség nincs. Több autóval telken belül a parkolás megoldható.
Extrák:
- polikarbonáttal fedett terasz
-viacolorral burkolt személy és kocsibeálló
-alacsony rezsi
-gépesített prémium kategóriás konyhabútor
-amerikai konyhás nappali
4 db külön nyíló hálószoba

Az utca tiszta rendezett, kedves szomszédokkal lakott. Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi ellátás.
Ilyen paraméterekkel lévő ingatlan ritka, ide csak költözni kell. Ha ön az álom otthont keresi megtalálta, esztétikus kivitelben, családi házas övezetben.
További tájékoztatásért keressen a megadott elérhetőségek bármelyikén.

IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK
AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok