+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian
Fodor Zsolt ingatlanközvetítő és irodavezető.

Fodor Zsolt, ingatlanközvetítő bizonyítvánnyal rendelkező vállalkozó vagyok.

18.kerületben születtem és nőttem fel, jelenleg Gyálon élek, jól ismerem a környéket és a környékbeli lehetőségeket. Az általam árult ingatlanokat Budapesten és Pest megyében, de főként Dél-Pesten és vonzás körzetében tudom megmutatni az érdeklődőknek.

2017-óta dolgozom a szakmában, és ez idő alatt mindent elkövettem annak érdekében, hogy régi és új ügyfeleimet kiszolgáljam ezen a területen. Folyamatos képzések, és a terepen szerzett tapasztalatok által váltam azzá, aki most vagyok. Pályafutásom jelentős lépcsőfoka, hogy 2021-ben önálló ingatlanirodát indítottam.


Az otthon azon múlik, hogy mennyire passzol az egyéniségünkhöz, elvárásainkhoz!
Ezt az elvet vallom, és megpróbálom legjobb tudásom szerint segíteni az érdeklődők döntését.

Az elmúlt évek során sok szakemberrel kerültem jó kapcsolatba, és több építési vállalkozó is megbíz az ingatlanai értékesítésével. Ha valaki keres nálam egy kinézett ingatlant, de mégsem teljesen felel meg az elképzeléseinek, akkor hasonló paraméterekkel rendelkező ingatlanokból többet is meg tudok mutatni, a döntés könnyebbé tétele miatt, illetve, hogy új lehetőségeket nyissak meg számukra.  Senkivel nincs kizárólagos szerződésem, és ami vezérel, hogy a megrendelő az igényeinek megfelelően, a legjobb megoldást választhassa!

Amiben segíteni tudok:

  • Ingatlan adás-vétel vagy bérlés
  • Ügyvédi ügyek, hitelügyintézés
  • Energetikai tanúsítvány

Köszönöm figyelmét! Remélem igényt tart szolgáltatásaimra!

Elérhetőségeim:

06-20/355-6000

info@fodoringatlan.hu

 


Fodor Norbert ingatlanközvetítő

Ingatlant venne, eladna, bérelne vagy bérbe adna?

Fodor Norbert vagyok, engedje meg, hogy segítsek Önnek ingatlanja eladásában, esetleg bérbeadásában. Kommunikációs képességeim és több munkaterületen szerzett tapasztalatom ösztönzött arra, hogy ingatlan értékesítéssel kezdjek foglalkozni.

2021-ben sikeres OKJ szakirányú ingatlanközvetítő vizsgát tettem. Az ott tanultaknak és az eddigi tapasztalataimnak köszönhetően meglévő és leendő ügyfeleim igényeire igyekszem maximálisan odafigyelni, a jó döntés érdekében. Pályakezdőként, de megfelelő tudással és szakértelemmel, biztonságos háttérrel rendelkező ingatlanirodában dolgozom.

Amiben segíteni tudok:

 - Ingatlanok adása-vétele, bérbeadása, igény esetén értékbecslés.                                                                                                                                          

 - Ingatlannal kapcsolatos ügyvédi ügyek intézése, adás-vételi szerződés lebonyolítása.

 - Energetikai tanúsítvány 24 órán belül.

 - Bankfüggetlen hitelügyintézés és tanácsadás.

Munkám során három fő szempontot helyezek előtérbe:

Alapos felkészültség:
Pontosan feltérképezem az elképzeléseit és naprakész információkkal látom el, akár eladni, vásárolni vagy bérelni, bérbe adni szeretne.


Teljes körű szolgáltatás:
Végigkísérem és segítem az ingatlannal kapcsolatos teljes folyamatot, a hirdetéstől a szerződéskötésig. Ebben számos banki ügyintéző és ügyvéd szaktanácsadó segíti munkámat.


Folyamatos kommunikáció:
Rendszeresen tájékoztatom az ingatlanokkal kapcsolatban, meglévő, illetve érdeklődő ügyfeleimet.

Elérhetőségeim:

fodornorbert@fodoringatlan.hu

06-20/943-0187


Kisari Gergely ingatlanközvetítő

Kisari Gergely, ingatlanközvetítői névjegyzékben regisztrált, szakmai bizonyítvánnyal rendelkező ingatlanközvetítő vagyok. 
2021-ben kezdtem el ezen a területen dolgozni, amikor az irodavezetőm,

Fodor Zsolt saját irodát nyitott a 18. kerületben. Célom, hogy folyamatosan képezzem magam, hogy kiemelkedő szolgáltatást tudjak nyújtani meglévő és leendő ügyfeleimnek egyaránt.

Fontos számomra a pontos érkezés a megbeszélt időpontra, illetve az ingatlan jogi rendezettségére vonatkozó felvilágosítás.

Amiben segíteni tudok:

Ingatlan adás-vétel vagy bérlés.

Ügyvédi ügyek, bankfüggetlen hitelügyintézés és tanácsadás.

Energetikai tanúsítvány 24 órán belül.

Aktuális, naprakész piackutatás az ingatlannal kapcsolatban, valamint értékbecslés.

Preferált területeim:

Budapest és Pest megye.

Irodánk célja:

hogy megváltoztassa az ingatlanközvetítőkről kialakult negatív képet, és elégedett ügyfeleink vigyék tovább jó hírünket.

Elérhetőségeim:

06-20/530-5765

kisarigergely@fodoringatlan.hu

 


Bajzák Gergely ingatlanközvetítő

Üdvözlöm, Bajzák Gergelynek hívnak, 2022-ben kezdett el az ingatlanközvetítés foglalkoztatni és 2023 januárjában sikeresen meg is szereztem a szakképesítést.

Több mint tíz éves értékesítési tapasztalattal rendelkezem, eddig a kereskedelem területén fejlesztettem a tudásomat és a jellememet. A kommunikáció és kapcsolatteremtő készségek, valamint a probléma megoldó képesség rutinszerűvé váltak a mindennapjaimban.

Amit a kereskedelemben megtanultam és alapvetéssé vált számomra, hogy a jó üzlet az, ami minden félnek kielégítő. A hosszú távú üzleti-, szakmai-, és baráti kapcsolatokban hiszek.

Célom az hogy mind a vevői mind az eladói oldalt maximális tudásommal segítsem és olyan üzletet kössünk ahonnan mindenki elégedetten áll fel.

Az ingatlan irodánk által, olyan szintű szakmai segítséget és támogatást kapok, amelynek segítségével teljes körűen tudom képviselni a megrendelő elképzeléseit az első kézfogástól az utolsóig, legyen szó eladásról, vételről vagy bérbeadásról.

Amiben számíthat a segítségemre:

Ingatlan adás-vétel vagy bérlés

Ingatlannal kapcsolatos ügyvédi ügyek intézése, adás-vételi szerződés lebonyolítása.

Bankfüggetlen hitelügyintézés, állami támogatások intézése

Energetikai tanúsítvány 24 órán belül

Köszönöm a figyelmét, remélem igényt tart a szolgáltatásaimra.

Elérhetőségeim:

06-30/3087480

bajzakgergely@fodoringatlan.hu