+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Siófok - Eladó Lakás

Alapterület
57 m2
Irányár
84.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
312488

Leírás

Somogy Vármegyében Siófokon Viola utcabán kínálok eladásra egy 57 nm-es 1. emeleti Amerikai-konyhás nappali+ 2 szobás, erkélyes, balatoni örökpanorámával rendelkező társasházi lakást.
Az épület és a lakás gyönyörű állapotban tündököl, a kedves tulajdonosok, gondosan odafigyeltek minden részletre.
A 3 emeletes társasház 2017-ben épült, szigetelt, lifttel, kódos beléptető rendszerrel felszerelt, minőségi anyagok és precíz emberi erőforrással készült. Elhelyezkedését tekintve kiváló, igazi nyaraló, családi otthon, gyönyörű, tiszta, karbantartott állapotban van. A belső udvar a nyugalmat és a harmóniát adja vissza, lakóközössége kiváló és kulturált.
Elosztása: előszoba, fürdőszoba, wc, nappali-konya-étkező, 2 db hálószoba, erkély. A nappali és az egyik szoba egy örök panorámával rendelkező 14 nm-es erkélykapcsolattal rendelkezik.
Nyílászárói műanyagból készültek, elektromos redőnnyel és részben szúnyoghálóval felszereltek. Szobái laminált parkettával további helységei járólappal burkoltak. Fűtése és hűtése 3 db inverteres klímával üzemel, fürdőszobában kiegészítve fűtőpatronnal ellátott törölköző szárítós radiátorral. Kiváló elrendezése és elhelyezkedése révén, egyedül állók, fiatal párok, családok vagy akár nyugdíjasok és befektetők számára is tökéletes választás. A lakás vételára teljes bútorzattal együtt értendő. Minden hely ki lett használva, egyedi beépített bútorok kerültek beépítésre. A lakás riasztó előkészítéssel ellátott.
A társasház és a lakás további kényelmi extraként egy kb. 5x9 méteres,1,20 mély fűthető medencével felszerelt.
Közös költsége nagyon kedvező: 26.000 forint, ami tartalmazza lépcsőház és az udvar fenn tartását, takarítását, a lépcsőház világítását, a társasház biztosítását, a szemét szállítást, kertgondozást és a közös képviseleti díjat, medence karbantartását, sőt felújítási alapot is.
A lakáshoz a tartozik a társasház zárt területén egy fedett számozott gépkocsi beálló. A gépesített szag elszívóval ellátott minőségi bútorlapból készült konyhabútor és a további bútorok az ár részét képezik.
A lakás Per és tehermentes a vételár kifizetését követően birtokba vehető.
Keressen bizalommal, legyen öné ez az álom otthon.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok