+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Szigethalom - Eladó Ház

Alapterület
120 m2
Irányár
122.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
293023

Szigethalom

Leírás

Irodánk kínálatában eladó Szigethalmon egy vízparti 120 nm-es, amerikai konyhás nappali + 3 szobás emeletes, önálló családi ház 27nm-es garázzsal.
Az ingatlan 2010-ben épült 30 centis téglából, 10 centis dryvit szigeteléssel, 3 rétegű műanyag nyílászárókkal felszerelve. Gáz nincs bekötve az házba, fűtéséről geotarifás víz-víz alapú hűtő-fűtő hőszivattyús rendszer gondoskodik, falfűtéssel és padló temperálással. Alternatív fűtésként és a hangulatosság jegyében a nappaliban kandalló is rendelkezésre áll. Az ingatlan napkollektorral felszerelt, melynek jelenlegi üzemelése nem biztosított, szervizelés után viszont kiváltható vele a rezsi költség jelentős százaléka.

A 477 nm-es telekre épült 120nm-es házhoz kapcsolódik egy 27nm-es garázs, amin keresztül a háztartási helyiségbe érkezünk. A bejárati ajtón belépve az előszobába érkezünk, innen nyílik egy szoba, a földszinti fürdőszoba épített zuhannyal és wc-vel, a háztartási helyiség és a világos, dunai panorámás amerikai konyhás nappali, egy tárolóval és innen tudunk feljutni az emeletre.
A nappaliból juthatunk ki a teraszra, ahonnan nem csak láthatjuk, de érezhetjük is a víz közelségét.

Az emeleten található egy kisebb szoba, egy befejezetlen fürdőszoba és egy nagyobb hálószoba, melynek ablakai a Dunára néznek. Az emeleti szobák meleg burkolattal, a földszinti előszobát és a nappalit hideg burkolat fedi.

Az ingatlan riasztóval és kamerával ellátott, valamint elektromos kapuval felszerelt. Állapota átlagos, kisebb átalakítások után azonnal költözhető.

Tökéletes választás nagycsaládoknak, idősebb vagy fiatalabb pároknak, akik nyugalomra vágynak, hiszen a vízpart mellett még az erdő közelsége is biztosítja a stresszes hétköznapokból való kikapcsolódást.

Infrastruktúrája kiváló, a közelben minden kiszolgáló egység megtalálható.
Az ingatlan per és tehermentes, irányára 122 millió Ft.

IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Bajzák Gergely

Bajzák Gergely

Értékesítő

+36-30-308 7480

bajzakgergely@fodoringatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok