+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XVIII. kerület, Gloriett-telep
Alapterület
62 m2
Irányár
66.999.000 Ft
Hirdetés azonosító
313447

Leírás

Eladásra kínálok a 18.kerület méltán közkedvelt Glóriett-telep részén egy bruttó 55+7 nm-es, kertkapcsolatos, sorházi lakást!!!

Elosztása:
Földszint: Előszoba, Konyha, Nappali, Wc.
Emelet: Közlekedő, 2 db külön nyíló hálószoba, Kádas fürdőszoba(Wc-vel egyben) Az emeleti szintre egy kényelmes csigalépcsőn juthatunk fel.
Padlástér: 1 szoba, ahova egy lehajtható létrás padlásfeljárón juthatunk fel, amely akár dolgozószobának is kiváló. A padlásszobával együtt a laksásunk nappali + 3 szobásnak mondható.

A lakás nappaliából egy 15 nm-es kis privát terasz és egy kis kert nyílik.
A lakás 1991-ben épült tégla falazattal. 2021-ben oldalfalain hangszigetelést kapott, amely a gipszkartonnal burkolt, kőzetgyapot szigetelésnek köszönhetően az áthallás igen csekély. Ekkor a tisztasági festés is megtörtént. Nemrégiben lett lecserélve a 24 kW-os kombi gázcirkó, ami a melegvizet és a fűtést is szolgáltatja padló fűtéssel. A földszinten és az emeleten padlófűtés a tetőtéri szobában egy inverteres hűtő-fűtő klimával hűthetünk illetve fűthetünk. Nyílászárói a mai kor elvárásainak is megfelelő, műanyag nyílászárók redőnnyel szerelve

Parkolás: közterületen ingyenes

Központi elhelyezkedése révén kiváló választás: egyedülállók, fiatal párok, idős házaspárok vagy befektetők számára egyaránt. A lakás igényesen felújított, azonnali beköltözésre alkalmas állapotban van.

Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, iskola, óvoda, bölcsőde, könyvtár, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek. Spar, Lidl és szinte minden kiszolgáló egység karnyújtásnyira.

IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok