+36 (20) 355 6000

HungarianHungarian

Gyál - Eladó Ház

Alapterület
170 m2
Irányár
99.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
306528

Újszerű családi ház Gyál központi részén

Leírás

Gyál központi, közkedvelt részén kínálok eladásra egy újszerű, 2020-ban jól átgondolt tervezéssel és minőségi alapanyagokból épült, körbejárható, 128 négyzetméteres hasznos alapterületű, amerikai konyhás nappali + 6 szobás, 3 fürdőszobás családi házat, garázzsal, 2 terasszal, impozáns 835 négyzetméteres telekmérettel és rendezett kerttel.

Az ingatlan osztatlan közös tulajdonként szerepel, hivatalos ügyvédi ellenjegyzéssel, így a lekerített 835 négyzetméteres telek már teljesen privát, csak az ingatlanhoz tartozik. A nyeles telekre, elektromos nagykapun juthatunk be, az ingatlan és a kert tartalmi része hátul, elkerített privát részen kapott helyett, így minden adott a nyugalomhoz.

A 2020-ban épült családi ház 30-as téglából épült, 10 centis szigetelést kapott, plusz 2 centis nemes vakolat színezéssel összesen 12 centis homlokzati szigeteléssel ellátott. A betonfödémes épület 30 centis fújt purhabos tetőtéri szigeteléssel biztosítja a megfelelő hő megtartást. Nyilászárói 3 rétegű műanyagból készültek, redőnnyel és szúnyoghálóval, vakolt redőnytokokkal felszereltek.

Az otthon melegéről és meleg víz ellátásáról gázkazán gondoskodik padlófűtéses megoldással és radiátoros hőleadókkal kiegészítve. A nappaliban felszereltek egy hűtő-fűtő klímát a további kényelem garantálásáért. A házzal összeépített garázs szintén fűtött, 2 db radiátor és szekcionált, hőszigetelt garázskapu gondoskodik a melegről.

A földszinten a nagy tágas, amerikai konyhás nappali mellett, előszoba, 3 db hálószoba, 1 háztartási helyiség, 1 gardrób helyiség még egy külön nyíló szobával és 2 db fürdőszoba található, melyből az egyik zuhannyal a másik káddal és mindkettő wc-vel felszerelt. A garázs is földszinthez kapcsolódik, minimális szint eltolással, de igény szerint teljes értékű szobaként is funkcionálhat.

A beépített tetőtérben a közlekedő mellett, 1 fürdőszoba valamint két irányba két tágas szoba nyílik. A szigetelésnek köszönhetően kellemes hőmérséklet uralkodik a tetőtérben, melynek hasznos alapterülete körülbelül 70 négyzetméter, így könnyedén kialakítható akár 2 generáció számára is az ingatlan.

A ház újszerű állapotban van, praktikus elosztás, tágas világos terek jellemzik. A viacolorozott autóbeálló és a garázs előtti rész, a bejárat előtti burkolt fedett terasz és a nappali kapcsolatos hátsó terasz rengeteg lehetőséget rejt az aktív és a passzív pihenésre egyaránt.
A jelenlegi tulajdonos a konyha kialakítását nem fejezte be, így a leendő tulajdonos saját fantáziája és ízlése alapján alakíthatja ki. A fűtött garázs sokrétű kihasználását jól jellemzi, hogy a jelenlegi körülmények között a garázsban lett kialakítva az ideiglenes konyha.

A kertben fút kút található, melynek segítségével költséghatékonyabb a kert öntözése, medence feltöltése, kocsi mosás, vagy bármi egyéb tevékenység.

A ház elosztása, kialakítása, műszaki tartalma is kifejezetten jó, rengeteg lehetőség és fantázia van benne, elhelyezkedése kiváló, minden fontosabb kiszolgáló egység megtalálható a közelben. Közlekedésileg mind gépjárművel mind tömegközlekedéssel is könnyedén elérhetőek a főbb csomópontok, akár a belváros, akár valamelyik autópálya a cél.
Szeretném figyelmébe ajánlani ezt az ingatlant olyan fiatalabb vagy idősebb pároknak, családoknak 1 vagy több gyerekkel, de akár több generációs lakhatásban gondolkozó családoknak, akik nem akarnak végig stresszelni egy építkezést, nem akarnak hónapokat várni amíg elkészül az otthonuk, de saját maguk akarják véglegesíteni, kialakítani a családi fészket. Akiknek fontos, hogy több -féle lehetőség is szerepet játsszon a szobák, vendégszobák, dolgozószobák kialakításában. Akiknek fontos a frekventált elhelyezkedés,a jó infrastruktúra és az elszeparált nyugalom egyszerre.
Keressen bizalommal a hét bármely napján, ha felkeltette az érdeklődését, illetve további kérdések esetén.

Az ingatlan irányára: 99,9 millió forint.
Az ingatlan permentes, jogilag rendezett, rövid időn belül költözhető.
IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Kapcsolati adatok

Bajzák Gergely

Bajzák Gergely

Értékesítő

+36-30-308 7480

bajzakgergely@fodoringatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok